25 feb. 2021 | 19:42

Soția lui Romică Țociu a învins o boală nemiloasă. Cum arată acum (exclusiv)

Știri generale
Soția lui Romică Țociu a învins o boală nemiloasă. Cum arată acum (exclusiv)
Cum arata sotia lui Romica Tociu

Soția comediantului Romică Țociu a fost surprinsă recent de paparazzi Impact.ro pe stradă, în București, în timp ce acestea mergea să își rezolve anumite treburi în oraș. Cum arată Nicoleta, după ce a învins o boală foarte grea.

Soția lui Romică Țociu a învins o boală nemiloasă

Nicoleta și Romică Țociu sunt soț și soție de aproape trei decenii. În prezent, la vârsta de 48 de ani, ea arată foarte bine, la ceva timp după ce a învins cancerul la sân. Impact.ro, a surprins-o dimineața, mergând să rezolve anumite treburi la două bănci. Apoi, soția artistului s-a îndreptat către zona Arena Națională, acolo unde a intrat într-o clădire în care se află și o clinică de recuperare medicală. Ca să facă aceste drumuri, soția lui Romică Țociu a ales și o ținută lejeră. Astfel, Nicoleta și-a prins părul în coadă la spate, s-a îmbrăcat o pereche de pantaloni sport negri, o geacă scurtă închisă la culoare, având ca încălțări o pereche de UGG-uri. Aceasta a slăbit multe kilograme, după lupta cu boala cumplită.

2016, an greu pentru soții Țociu

Amintim că în anul 2016, soția lui Romică Țociu a primit un diagnostic grav, iar medicii i-au spus că suferă de cancer la sân. Nicoleta s-a recuperat din fericire, după cum și-a propus să facă când a aflat cumplita veste. Acesta și artistul de 58 de ani au împreună un fiu și o fiică.

“Când am aflat, am mers foarte mult pe jos, cred că vreo şapte-opt staţii de tramvai. În mintea mea era ce o să spun acasă, nu ştiam dacă vor înţelege exact, ce o să facem. Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea. În rest, orice poate fi depăşit. Nu mi-a fost frică. Cel mai tare mi-a fost teamă de reacţia copiilor, a lui Romică şi a părinţilor mei”, a declarat Nicoleta Ţociu.

De cealaltă parte, Romică Țociu a suferit un șoc atunci când a aflat vestea grea de la soția lui:

”Mi s-a făcut mie rău, da ce, eu am mai spus ceva? Am rămas mut!”, a povestit acesta pentru click.ro despre acel moment nefericit. Apoi, soția lui Romică Țociu a fost operată la Spitalul Fundeni de către medicul oncolog Alexandru Blidaru, care i-a salvat sânul, în situația în care la prima opinie, femeii i s-a recomandat o masectomie totală.

”La primul control mi s-a spus că se recomandă mastectomia totală, iar asta m-a speriat destul de tare. Am mers la profesorul Blidaru, care mi-a promis că va încerca să-mi salveze sânul, şi aşa s-a şi întâmplat. Nu a fost nevoie de mastectomie totală, ci doar de sector”, a spus Nicoleta Țociu, care apoi a trecut apoi chimioterapie, fapt ce i-a cauzat căderea părului și slăbirea sistemului imunitar. Din fericire, Nicoleta Țociu s-a recuperat, iar acum arată foarte bine.

Digisport.ro
Ce a postat Diana Șucu pe internet, următoarea zi după a doua victorie a lui Șumudică la Rapid
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Cutremur în lumea mondenă londoneză: David și Victoria Beckham duc vieți separate
Spynews.ro
A fost acuzată că ”nu a fost ușă de biserică” în căsnicia cu fostul soț, iar acum a reacționat! Ce spune Catrinel Sandu, despre declarațiile controversate ale lui Gabriel Trifu
PRO TV
Ce i-a făcut P Diddy lui Justin Bieber când acesta era minor. Fanii, șocați: ”Nimeni nu l-a protejat. Nici măcar propria familie”
Adevarul
O creatură nemuritoare poate produce o formă contagioasă de cancer. Fenomenul bizar, urmărit de cercetători
BZI.ro
Carmen Brumă arată senzațional la 47 de ani! Vedeta a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Mircea Geoană, luat la întrebări de Dan Andronic și Mirel Curea
EVZ.ro
Cristina Ștefania a ajuns de urgență la spital! Speak, declarații despre starea ei de sănătate: ”Nici nu vreau să mă gândesc” | FOTO
Spynews
Este cea mai tristă zi. S-a stins marea doamnă a lumii filmului. Românii au crescut cu filmele ei
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, invitație pentru ROMÂNIA! Nimeni nu se aștepta la anunțul de la KREMLIN
Mediaflux
A fost acuzată că ”nu a fost ușă de biserică” în căsnicia cu fostul soț, iar acum a reacționat! Ce spune Catrinel Sandu, despre declarațiile controversate ale lui Gabriel Trifu
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro