18 feb. 2021 | 10:32

Florin Dumitrescu, decizie radicală după ce a fost criticat de fani. Ce va face

Monden
Florin Dumitrescu, decizie radicală după ce a fost criticat de fani. Ce va face
Decizia lui Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu a anunțat că a pierdut iar lupta cu kilogramele în plus, iar acest lucrul îl face să se gândească din nou la un program care să-l ajute să ajungă la forma dorită.

Florin Dumitrescu, decizie radicală după ce a fost criticat de fani

El le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că ia în considerare să înceapă din nou dieta cu varză, dietă cu ajutorul căreia a mai slăbit și în trecut. După Chef Cătălin Scărlătescu a dat jos peste 30 de kilograme, și Florin Dumitrescu vrea să-i calce pe urme și să mai slăbească din kilogramele acumulate în vreme de pandemie. El spune că din cauza pandemiei și a job-ului a ajuns să cântărească peste 90 de kilograme, iar acum se gândește serios să reia dieta cu varză, o dietă pe care, de altfel, nu o recomandă nimănui.

”Toată perioada asta de pandemie și multă muncă m-a făcut să ajung din nou la vreo 90 și ceva de kilograme și mă bate gândul foarte serios să mă reapuc de dieta mea cu varză. Este o idee! Nu am mult, 91 de kilograme, dar văd că soția depune efort când mă îmbrățișează și atunci…”, a declarat Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram. Fanii i-au sugerat, de altfel, să slăbească, întrucât diferența este vizibilă.

Dieta cu varză presupune consumul doar a trei alimente în mod alternativ. Astfel că Florin Dumitrescu a mâncat în primele trei zile de dietă numai varză crudă, apoi au urmat trei zile numai cu orez fiert, iar alte trei zile în care a mâncat numai piept de pui la grătar. În a zecea zi, hrana vine doar din legume la grătar sau proaspete.

”În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui”, declara Florin Dumitrescu în urmă cu ceva timp pentru Click.

Cum a slăbit Cătălin Scărlătescu peste 30 de kilograme

Amintim că juratul de la Chefi la Cuțite, Cătălin Scărlătescu, a reușit să slăbească 30 de kilograme. El a decis să facă transformarea după ce analizele i-au ieșit prost.

„Cred că erau și toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine și am zis, gata, trebuie să slăbesc. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez și n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri și nu am băut alcool. Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete. Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să țină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete de capul nostru”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Parteneri
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Redactia.ro
Singurul împărat roman care nu a suferit nicio înfrângere. A scris istorie
Click.ro
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru scenariu al generalilor americani
Digi24
Adelina Pestrițu și-a arătat BUSTUL pe Internet. Imagini INCENDIARE cu bruneta!
Vocea.biz
'Actorul vostru, diavolul realității mele'. Un cunoscut actor e acuzat că și-ar fi bătut soția!
Unica.ro
Război total între două dive din muzica populară. S-au aruncat blesteme și vorbe grele
EVZ.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Lovitură de stat în Ungaria?! Pericol maxim în ţara vecină. Ce informaţii s-au aflat
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
ALERTĂ în SUA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al AMERICII. ȘOC TOTAL
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro