10 iul. 2019 | 18:43

De ce au confiscat autoritățile din Vama Giurgiu mașini Tesla de 160.000 de euro. Ce au descoperit în acte

Știri generale
De ce au confiscat autoritățile din Vama Giurgiu mașini Tesla de 160.000 de euro. Ce au descoperit în acte
De ce au confiscat autoritățile din Vama Giurgiu mașini Tesla de 170.000 de euro

Autoritățile din Vama Giurgiu au depistat doi cetățeni români care încercau să scoată din țară două autoturisme Tesla de 170.000 de euro, căutate de autoritățile din Norvegia. Ce au descoperit polițiștii în acte?

De ce au confiscat autoritățile din Vama Giurgiu mașini Tesla de 170.000 de euro

Polițiștii de frontieră de la Giurgiu au descoperit doi români care încercau să scoată din țară două autoturisme marca Tesla, în valoare totală de 160.000 de euro, căutate de oamenii legii din Norvegia. De asemenea, în același punct de frontieră a fost identificat și un autoturism marca Land Rover căutat de autoritățile din Marea Britanie. Într-un comunicat al Poliției de Frontieră se arată că în data de 09.07.2019, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră un cetățean român care conducea o platformă pe care se afla o mașină marca Tesla, model X 2016, însoțit de un alt român, în vârstă de 36 de ani.

Cu ocazia controlului, în baza analizei de risc, polițiștii au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat că mașina transportată pe platformă figurează în bazele de date ca fiind bun băutat pentru confiscare – alertă din partea autorităților din Norvegia în data de 27.06.2019. Între timp, autoritățile au observat în apropierea punctului, la marginea drumului, un alt autoturism Tesla, model S. Dat fiind că a ridicat suspiciuni, șoferul automobilului a fost legitimat.

De ce au confiscat autoritățile din Vama Giurgiu mașini Tesla de 170.000 de euro. Ce au descoperit în acte

Ce au descoperit autoritățile în acte

Cei doi români au declarat că transportau automobilele Tesla, unul de 90.000 de euro și al doilea de 70.000 de euro, în Bulgaria, la cererea unui prieten și nu aveau cunoștință despre faptul că acestea se află în atenția autorităților. În cele trei cazuri, oamenii legii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de tăinure, iar mașinile în valoare totală de 160.000 de euro se află, din momentul controlului, la sediul I.T.P.E Giurgiu, până la finele cercetărilor.

Parteneri
De ce s-ar fi despărțit Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu. Totul a ieșit la iveală acum
Redactia.ro
Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Celebrul Numerolog Cristian Terran face predicțiile: „Acest cuplu va avea de trecut de o criză o dată la 4 ani”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Primele imagini de la evenimentul în care Michael Schumacher a apărut public, după accidentul din 2013 / Foto
Unica.ro
Petrecerile de nuntă, interzise noaptea. Cine a emis aberația
EVZ.ro
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Spynews
Nunțile vor fi interzise după ora 1! Se dă interzis: Să fie ora la care se închide orice eveniment
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
DONALD TRUMP, SCANDAL cu RUSIA! PUTIN NEAGĂ COMPLET
Mediaflux
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ispita Maria Tebieș, o ispită și în relația dintre Jador și Oana Ciocan. Ce a declarat bruneta de la Insula Iubirii sezonul 8
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro