03 nov. 2020 | 17:59

Când vom atinge pragul de 10.000 de cazuri pe zi. Previziunea sumbră a unui medic din România

Știri generale
Când vom atinge pragul de 10.000 de cazuri pe zi. Previziunea sumbră a unui medic din România
Când vom atinge 10,000 de cazuri de coronavirus pe zi. Ce spun specialiștii

Într-o postare pe Facebook, medicul Octavian Jurma a lansat un avertisment îngrijorător cu privire la pandemia de coronavirus din România, care pare să fi scăpat de sub control. Specialistul a spus și când vom depăși 10.000 de cazuri pe zi.

Când vom atinge pragul de 10.000 de cazuri pe zi

Medicul și cercetătorul Octavian Jurma a anunțat pe pagina de socializare, că pragul de 10.000 de infectări pe zi ar putea fi depășit chiar începând de săptămâna viitoare.

„Azi, 3 noiembrie 2020, am depășit pragul prognozat de 7,000 de cazuri și așa cum mă temeam îl vom depăși și pe cel de 8,000.

Așa cum mă temeam, luna noiembrie debutează tragic sfidând asigurările guvernanților că situația este sub control. Sper ca Ludovic Orban este în Israel să îi întrebe cum au rezolvat ei epidemia de COVID-19 printr-un lock-down invers progresiv de 2 săptămâni”, a scris Octavian Jurma pe Facebook.

”Săptămâna viitoare vom depăși 9.000 de cazuri pe zi”

Specialistul a mai adăugat că suntem departe de filmele autorităților de la București și că vom atinge pragul de 10,000 de cazuri înainte de sfârșitul lunii, posibil chiar săptămâna viitoare, când, cu siguranță vom depăși 9,000 de cazuri pe zi.

”Cu 7,733 de cazuri noi și o rată de pozitivare de 25% la 30,439 de teste suntem atât de departe de filmul în care trăiesc autoritățile de la București încât suntem în cinematografe diferite. Noi ne uităm la un film de groază apocaliptic iar ei la o dramă romantică cu happy end electoral.

În acest ritm vom atinge pragul de 10,000 de cazuri pe zi înainte de finalul lunii, posibil chiar săptămâna viitoare, când îl vom depăși cu siguranță pe cel de 9,000 de cazuri pe zi”, a mai adăugat specialistul, potrivit Antena3.ro.

Coronavirus în România, 3 noiembrie 2020

În ultimele 24 de ore, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat noi recorduri înregistrate în țara noastră de la începutul pandemiei: 7.733 de persoane infectate, 120 de pacienți au murit din cauza coronavirusului și 974 de persoane infectate sunt la ATI.

Până la această dată, pe teritoriul României, au fost făcute 3.305.309  teste. Dintre acestea, 30.336 au fost efectuate în doar ultimele 24 de ore, 17.698 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 12.638 la cerere.

Previziunea sumbră a unui medic din România

Previziunea sumbră a unui medic din România. Cazuri de coronavirus în România

La nivel național, în România, 31.674 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 11.289 persoane se află în izolare instituționalizată. Totodată, 58.021 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 18 persoane.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Vedetele din showbiz pe care românii nu le mai suportă „Nu înțeleg de ce încă sunt atât de populari (..) Are atitudine de bădăran şi încă se crede adolescent”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Cum a evoluat grătarul la români. Ce se mânca acum 300 de ani. Multe feluri sunt dispărute
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Prietenul Prințesei Diana spune adevărul. Cine este tatăl Prințului Harry
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
NATO se pregătește de RĂZBOI cu RUSIA! Planuri pentru UN TRANSPORT mare de RĂNIȚI
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro