07 oct. 2020 | 09:36

Crimă înfiorătoare în Botoșani. O femeie și-a ucis soțul sub privirile îngrozite ale celor patru copii. Care a fost motivul

News
Crimă înfiorătoare în Botoșani. O femeie și-a ucis soțul sub privirile îngrozite ale celor patru copii. Care a fost motivul
Crimă înfiorătoare în Botoșani. O femeie și-a ucis soțul în fața celor patru copii: "Mama l-a înjunghiat pe tata”. Care a fost motivul Sursă foto: antena3.ro

O femeie de 41 de ani, mamă a patru copii, și-a ucis cu sânge rece soțul, din răzbunare. Femeia nu a mai rezistat traumelor la care era supusă deseori, motiv pentru care, într-un moment vulnerabil și-a înjunghiat mortal partenerul. Scenele șocante au avut loc în fața celor patru copii ai cuplului.

Copiii și-au văzut tatăl murind

Violența în familie atinge limite nebănuite în familiile din România, iar în multe situații, bătăile ajung să se concretizeze în crimă. Acesta este și cazul unei femei din Botoșani, care și-a ucis soțul pentru a-și face singură dreptate.

Femeia a fost victima violențelor soțului multă vreme, iar copiii cuplului au fost martorii acestor lungi chinuri fără sfârșit. Evenimentul nefericit a avut loc în urmă cu câteva zile în satul Poiana, din localitatea Flămânzi, județul Botoșani. Totul început de la o ceartă aprinsă și câteva pahare de alcool consumate. Femeia, în vârstă de 41 de ani, și-a pierdut controlul, iar într-un moment de disperare și-a înjunghiat soțul cu un cuțit.

În momentul tragediei se aflau alături de ei cei patru copii. Cea care a realizat gravitatea gestului mamei sale a fost fiica cea mare, în vârstă de 9 ani. Aceasta și-a sunat unchiul și i-a povestit îngrozită cele petrecute: „mama l-a înjunghiat pe tata”.

În câteva minute, bărbatul a ajuns la locul crimei, iar scenele de groază l-au lăsat fără grai. Unchiul copiilor a găsit victima zăcând pe jos, într-o baltă de sânge, în timp ce agresoarea se afla cu cuțitul în mână. Copiii erau profund terorizați de momentele de coșmar și plângeau.

Ce spun vecinii despre viața pe care o ducea familia

Imediat, bărbatul a solictat o ambulanță, iar în câteva minute, medicii au intervenit pentru a încerca să salveze victima. În ciuda faptului că starea bărbatului a reușit să fie stabilizată pentru moment, la scurt timp după ce a fost transportat la spital, bărbatul a pierdut lupta cu viața.

„Am fost solicitaţi pentru un pacient tânăr, de 42 de ani, care prezenta o plagă înjunghiată hemitorace stâng anterior prin agresiune. Acesta era în şoc hipovolemic, cu tensiune arterială nemăsurabilă. A fost stabilizat şi ulterior transportat la Urgenţe, starea lui fiind critică”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, potrivit monitorulbt.ro.

În urma tragicului eveniment, polițiștii au demarat o anchetă. Ulterior, autoritățile au aflat informații șocante despre viața acestei familii. Potrivit vecinilor, femeia era des agresată, iar poliția obișnuia să se prezinte în locuința acestira, dar fără a lua măsuri serioase.

„Erau multe bătăi în casa lor. El o agresa de multe ori. Uneori părea că o ţine sechestrată. Nu o lasă deloc să iasă din casă. La un moment dat, când era însărcinată, a bătut-o cu o sapă. Nu o dată a fost poliţia la ei la casă. Dar nu se întâmpla mare lucru”, a relatat una dintre vecine.

Cei patru copii au rămas acum ai nimănui, motiv pentru care, au fost duși într-un centru DGASPC. Potrivit autorităților competente, în următoarea perioadă, frățiorii vor locui împreună în sânul unei familii adoptive.

 

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cantitatea ideală de detergent lichid necesară la o spălare. Greșeala comună a românilor
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Mașinile care nu mai trec ITP-ul. Vor pica inspecția tehnică periodică
Capital.ro
Soluția naturală cu care trebuie să uzi mușcatele în luna mai. Așa vor fi pline de flori toată vara
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro