06 iun. 2019 | 12:01

Cine ar putea fi noul șef al PSD, după plecarea lui Liviu Dragnea. Viorica Dăncilă ar pierde conducerea

Știri generale
Cine ar putea fi noul șef al PSD, după plecarea lui Liviu Dragnea. Viorica Dăncilă ar pierde conducerea
Cine ar putea să conducă PSD, în locul lui Dăncilă

Mulți se întreabă cin ar putea fi noul șef al PSD, după condamnarea lui Liviu Dragnea și în contextul în care Viorica Dăncilă intenționează să facă un pas în spate de la conducerea partidului. S-ar putea ca propunerile pentru posturile de conducere să fie surprinzătoare.

Cine ar putea fi noul șef al PSD

Cu siguranță, Liviu Dragnea privește la televizor cu multă amărăciune stadiul în care a ajuns PSD, dar sub nicio formă nu simte vreo urmă de remușcare pentru situația dată, nici măcar acum, când și-a pierdut libertatea. Trăiește cu visul că va reveni în forță ca un martir înviat, gata să se răzbune pe cei care au îndrăznit să-l condamne pentru abuzuri.

Între timp, Viorica Dăncilă se simte copleșită de responsabilități. Nu e ușor să fii și în fruntea partidului și la conducerea Guvernului, așa că preferă să cedeze postul de șefie a PSD altui membru. Cine ar putea fi, însă, acesta?

Cine ar putea fi noul șef al PSD, după plecarea lui Liviu Dragnea. Viorica Dăncilă ar pierde conducerea

Noul șef al PSD ar putea fi Șerban Nicolae

Deocamdată circulă doar zvonuri, dar de multe s-au adeverit când vine vorba de social democrați. Se crede că la șefia partidului ar putea fi propus Șerban Nicolae. Totodată, PSD trebuie să desemneze și un candidat pentru alegerile prezidențiale din toamnă și se preconizează că ar putea fi Lia Olguța Vasilescu. Aceste propuneri vor trebui confirmate în cadrul unui nou congres al partidului.

În ședința de miercuri, 5 iunie, s-ar mai fi propus și persoana lui Angel Tilvăr, pentru postul de vice-premier, după ce Iohannis a respins propunerea în persoana lui Titus Corlățean, despre care a spus că „n-o să fie ministru la nimic”.

Cine va candida la alegerile prezidențiale din partea PSD

Cine ar putea fi noul șef al PSD, după plecarea lui Liviu Dragnea. Viorica Dăncilă ar pierde conducerea

Florentin Pandele va candida la prezidențiale

Să nu uităm că PSD este încă în alianță cu ALDE, deci ar trebui să existe o consultare comună când vine vorba de propunerile pentru posturile publice. Pentru alegerile prezidențiale, PSD și ALDE ar trebui să aibă un candidat comun. Călin Popescu Tăriceanu iese din ecuație, după cum a afirmat chiar el.

Este valabil și pentru Gabriela Firea care a declarat de mai multe ori că nu vrea să candideze la președinție. Te-a surprins? N-ar trebui, pentru că va candida soțul ei, în schimb. Florentin Pandele a anunțat că vrea să-l contracandideze pe Klaus Iohannis:

„Astăzi m-am hotărât, e Brâul Maicii Domnului în Voluntari, să îmi anunț candidatura la prezidențiale, ca independent”, a spus Florentin Pandele. Sunt primar de 19 ani. Știu ce vor spune. Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, să trăiască într-o țară liberă, nu în una în care este instaurată teroarea. Îmi doresc ca peste dumneata să nu intre un individ, în casă, care spune că este vectorul de imagine al democrației în România.” Pandele

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
O nouă rută pentru vacanțele în Grecia. Se dă startul unui proiect de amploare
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Statul pune limită! Lege nouă pentru case şi apartamente. Cum vor plăti bani românii
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro