03 iun. 2019 | 15:24

Schimbări la ANAF! Cine va fi noul președinte al Fiscului

Știri generale
Schimbări la ANAF! Cine va fi noul președinte al Fiscului
Mirela Călugăreanu va fi noul președinte al

Se fac schimbări majore la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF)! Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, luni, că o demite pe Mihaela Triculescu din funcţia de preşedinte al Fiscului. O decizie similară a fost luată și în cazul Adrianei Cotel, președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS). Potrivit unor surse, cele două ar fi fost protejatele lui Darius Vâlcov, care și-a dat demisia din Guvern.

Schimbări la ANAF. Mirela Călugăreanu va fi noul președinte al Fiscului

În locul Mihaelei Triculescu ar urma să fie numită Mirela Călugăreanu, care este prima femeie președinte ANAF. A mai condus Fiscul din vara anului 2017 până în martie 2018. Ea l-a înlocuit pe Bogdan-Nicolae Stan în 2017 și a fost înlocuită de Ionuț Mișa în 2018.

În 2017, când a fost numită pentru prima dată în funcția de președinte al ANAF de către fostul premier Mihai Tudose, Mirela Călugăreanu avea în CV postul de director executiv al Direcției Regionale a Finanțelor Publice București.

Mirela Călugăreanu

Mirela Călugăreanu

Potrivit declarației de avere din același an, ea avea patru terenuri împreună cu soțul ei, Paul Călugăreanu, care la acea vreme era șef de serviciu la Direcția Impozite și Taxe Locale Sector 1. Mirela Călugăreanu mai deținea patru imobile și un depozit bancar de 60.000 de euro, deschis în anul 2008. De asemenea, avea 18.000 de euro care nu erau depuși în cont.

Potrivit unor surse, Mirela Călugăreanu ar fi apropiată de Ionuț Mișa, fost ministru de Finanțe. Ea ar fi fost cea care ar fi declanșat controale la instituțiile media care îl incomodau pe fostul președinte al PSD Liviu Dragnea.

Demiterile Mihaelei Triculescu și Adrianei Cotel vin la scurt timp după ce Darius Vâlcov, omul de încredere al lui Darius Vâlcov, a demisionat din funcția de consilier al premierului pe probleme economice, după o discuție pe care a avut-o cu Viorica Dăncilă.

Parteneri
Raluca Moianu a devenit soacră mică. Fiica ei s-a căsătorit. Cine este soțul celebru al tinerei de 19 ani
Redactia.ro
Mihai Trăistariu nu și-a mai văzut de 5 ani nepoata, geniu în matematică, dispărută în America: „Soră-mea a făcut ședințe la psihiatru”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Cum arată o casă în care s-a investit 1 milion de euro! Roxana Nemeș și afaceristul Călin Hagima se laudă cu rezultatul! FOTO
Unica.ro
Provocarea Netflix: O comedie horror, cu personaje savuroase
EVZ.ro
A venit iarna în România! Imagini cu stratul de zăpadă care s-a depus deja în mai multe zone / GALERIE FOTO
Spynews
Schimbare imensă la RAR. Anunț pentru românii cărora le expiră inspecţia tehnică periodică la mașină
Capital.ro
Ce frumos! Fata celebrei prezentatoare TV s-a căsătorit la 19 ani și e deja însărcinată! Primele imagini de la cununia civilă
Avantaje
Se dă o PENSIE MAI MARE pentru acești vârstnici
Mediaflux
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împlinit 6 ani de la nuntă. S-au căsătorit în Budapesta, intr-un cadru de vis
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cine a câștigat prima imunitate din Malaezia. Trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro