Pentru că weekend-ul bate la ușă, ne-am gândit să sugerăm gospodinelor, pentru că tot stau acasă mai mult în această perioadă, o rețetă delicoasă, ce cu siguranță va potoli pofta membrilor familiei de ceva dulce.
Pandișpan cu fructe, mai exact cu cireșe, vișine sau căpșuni, este o rețetă de vară, răcoroasă și apetisantă. Este, relativ, ușor de preparat și nu necesită consturi foarte mari. Astfel, gospodinelecu mult timp liber, cel puțin în această perioadă, vor putea satisface gusturile membrilor familiei, în materie de ceva dulce.
Înainte ca cireșele și căpșunile tale proaspete să fie consumate, folosește-le în aceste rețete dulci și delicioase! Trifle, fursecuri, prăjituri și multe altele. Este perioada anului și pentru cireșele proaspete, pentru căpșuni și vișine. Așa că, în cele urmează, doamnelor gospodine, vă propunem una din cele mai apetisante prăjituri răcoroase de început de vară. Marea majoritte a gospodinelor știu că pandișpanul cu cireșe,căpșuni și vișine este o prăjitură simplu de făcut, și nu trebuie să lipsească în această vară de pe mesele noastre.
Așa că, fuga la piață și cumpărați cireșe, căpșuni și vișine proaspete, dacă nu mai aveți în debara, cumpărați, dacă tot ați ieșit, și ouă, făină și zahăr și apucați-vă de treabă. Vă garantăm că în 15 minute prăjitura va fi la cuptor, dacă respectați rețeta. Era să uităm, pentru rețeta aceasta nu aveți nevoie de grăsimi și nici praf de copt. Mai jos vă propunem incredientele necesare pentru această delicioasă prăjitură.
Primul lucru pe care va trebui să-l faceți, va fi să spălați fructele,după cum urmează:
Și gata, aveți o prăjitură delicoasă și pe gustul tuturor, gata de savurat în weeked-ul care vine. Poftă bună!