03 apr. 2019 | 10:00

Cum a ajuns Hitler imaginea unor biscuiți din România: „Face parte din istoria omenirii”

Știri generale
Cum a ajuns Hitler imaginea unor biscuiți din România:
Ro Star își face reclamă cu imaginea lui Hitler

O firmă de biscuiți din România își face reclamă folosind imaginea lui Adolf Hitler. Pe pagina de Facebook a firmei RoStar a fost postată o imagine cu Hitler, care este asociată cu biscuiții Dita. Postarea este însoțită de o întrebare de cultură generală despre locul de naștere al fostului dictator.

Nu este pentru prima dată când firma de biscuiți își asociază imaginea cu cea a lui Adolf Hitler. Pe 31 martie, pe pagina de Facebook a companiei a fost postată o poză cu Hitler, alături de un produs Ro Star și întrebarea „De ce a construit Hitler o clădire lungă de 4,5 km?”

La câteva zile distanță, Ro Star s-a folosit din nou de imaginea lui Hitler pentru a-și promova biscuiții pe rețeaua de socializare. De această dată, întrebarea care a însoțit fotografia a fost „În ce țară s-a născut Adolf Hitler?”, iar variantele de răspuns: „a)Austria; b) Germania; c) Polonia.”

Biscuiți, Hitler și cultură generală

„Postarea aceasta face parte din seria „Cultură generală”, sub umbrela căreia de câteva luni postăm zilnic varii întrebări pentru fanii noștri. Este o rubrică de succes, cu un engagement mare din partea fanilor paginii, iar acest lucru se datorează faptului că învățăm/ne reamintim împreună cele mai importante evenimente, consolidându-ne astfel cultura generală. Suntem de acord cu părerea generala despre acest personaj, care – vrem, nu vrem – face parte din istoria omenirii.

Probabil că echipa noastră de creație ar fi avut azi o zi mai liniștita dacă ar fi ales să-l ignore pe Adolf Hitler… Ne cerem scuze daca v-am ofensat în vreun fel, departe de noi această intenție. Vă mulțumim mult pentru înțelegere”, a fost răspunsul dat de administratorul paginii de Facebook, după ce o utilizatoare și-a exprimat dezaprobarea față de asocierea biscuiților Dita cu imaginea lui Hitler.

Rostar biscuiti Hitler

Postarea a strâns zeci de comentarii. Printre cei care au răspuns la întrebare s-au mai numărat câțiva care nu au înțeles rostul postării de la Ro Star.

⁉️?#IntrebariDeCulturaGenerala?105. În ce țară s-a născut Adolf Hitler?a) Austriab) Germaniac) PoloniaRaspunsul…

Publicată de RoStar pe Marţi, 2 aprilie 2019

Parteneri
E mare sărbatoare azi. Ce obișnuiesc creștinii să facă pe 11 octombrie. Tradiții și obiceiuri
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Fiul lui Dragnea, iubire periculoasă cu amanta unui manelist
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Cutremur în dosarul Caracal. Gheorghe Dincă, otrăvit. Cine a dat ordinul
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro