22 mart. 2019 | 11:08

Iordache despre pacientul Dragnea: „Că e la stat sau la privat, condițiile sunt la fel. Haideți, că eu am alte probleme”

Știri generale
Iordache despre pacientul Dragnea:
Florin Iordache nu vede nicio diferență între spitalele de stat și cele private

Liviu Dragnea a fost externat, după aproape 5 zile petrecute într-un spital privat din București. De ce a ales președintele PSD să meargă la privat și nu la stat ne-o spune Florin Iordache. Ba chiar ne ceartă că nu avem încredere în condițiile din spitalele de stat.

„Că e la stat sau că e la privat, condițiile sunt la fel de bune”, a declarat Florin Iordache, pe un ton nervos, într-o intervenție la un post de televiziune. Vicepreședintele Camerei Deputaților și-a pierdut răbdarea în momentul în care prezentatoarea i-a menționat despre lipsa investițiilor din spitalele de stat și despre condițiile în care sunt internați pacienții. Iordache a amenințat că va închide telefonul și a conchis: „Haideți, că eu am alte probleme!”

Atitudinea lui Florin Iordache, fost ministru al Justiției, devenit celebru pentru OUG 13, care prevedea modificarea Codului Penal, pare să fie, de fapt, atitudinea întregii clase politice în fața problemelor pe care le întâmpină cetățenii în viața de zi cu zi.

Iordache face lumină în cazul pacientului Dragnea

„Dacă a fost într-un spital privat sau de stat, nu știu. Probabil că cel mai apropiat spital, spre ăla s-a dus. (…) Eu v-am spus așa, că e la stat sau la privat, nu e nicio problemă. Prin măsurile pe care noi le-am luat, că e la stat sau că e la privat, condițiile sunt la fel fel de bune”, este punctul de vedere al lui Florin Iordache cu privire la decizia lui Liviu Dragnea de a fi internat într-un spital privat din Capitală.

Prezentatoarea TV a încercat să îi explice că în spitalele de stat pacienții stau mai mulți într-o cameră (de multe ori chiar în același pat) și că nu au mai fost făcute investiții de foarte mult timp. „Păi asta e problema? Realitatea e aia pe care ți-o spun eu”, a fost răspunsul sfidător al lui Iordache.

Vicepreședintelui Camerei Deputaților i s-a atras atenția că în unele spitale din București pacienții se spală cu cana. „Extraordinar! Nu mi se pare o problemă! Haideți, că eu am alte probleme”, a spus Iordache.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Răzvan Fodor și Irina, vacanță de coșmar. Mulți români au mai pățit asta
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Statul vrea să controleze banii românilor. Trebuie să raporteze. Au 5 zile la dispoziție
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro