14 feb. 2022 | 08:58

6 lucruri care te fac mai atrăgător pentru cei din jur. Tu le-ai bifat?

Diverse
6 lucruri care te fac mai atrăgător pentru cei din jur. Tu le-ai bifat?
6 lucruri care te fac sa pari atragator

Statisticile arată că există mai mulți factori care ne fac să părem atrăgători pentru potențiali parteneri. Zâmbetul, postura, simțul dezvoltat al umorului și anumite culori pe care le folosim în garderobă sunt doar câteva dintre trucurile geniale care ne ajută să creștem în ochii privitorului și să-i cucerim pe cei din jur.

Șase trucuri geniale pentru a fi pe placul celor din jur

Zâmbește mai mult

Deși ți se poate părea banal acest truc, se spune că un zâmbet poate exprima mai multe lucruri decât o mie de cuvinte. Persoanele care zâmbesc mai des sunt considerate mai atrăgătoare, prin faptul că exprimă voioșie, bucurie și deschidere față de interlocutor.

Un studiu al Universității Columbia a arătat că zâmbetul, atât la femei, cât și la bărbați, este mult mai atrăgător decât orice alte expresii faciale.

„De obicei, oamenii asociază un zâmbet larg cu feminitatea. Zâmbetul face femeile să pară prietenoase și receptive pe plan amoros. Din punct de vedere evolutiv, bărbații au fost programați să caute femei care sunt receptive la avansurile lor”, a declarat psihologul Alec Beall.

Poartă mai mult roșu

Se spune că hainele îl fac pe om, în anumite circumstanțe, iar roșul pare să fie marele câștigător. Culoarea roșie atrage privirile și este extrem de plăcută ochiului.

Fie că porți o rochie, o fustă sau doar o bluză sau o pereche de pantofi roșii, bărbații vor fi atrași instant de tine, roșu simbolizând pasiune, amor, dorință și dragoste.

„Atracția bărbaților față de culoarea roșie este ceva universal. Deci, indiferent de zona de pe Glob în care locuiești, dacă cauți dragoste, roșul ar trebui să fie culoarea pentru care optezi”, completează psihologul Alec Beall.

Reglează-ți tonalitatea vocii

Conform unui studiu din Marea Britanie, bărbații sunt atrași de femeile cu vocea subțire, deoarece acest lucru exprimă faptul că urmașele Evei ar fori să fie protejate.

„Lucrările anterioare sugerează că o tonalitate mai înaltă a vocii este percepută ca provenind de la cineva care este fizic mai mic și are nevoie de protecție, iar acest lucru atrage interesul bărbaților”, spune dr. Beall.

Un simț dezvoltat al umorului

Foarte multe persoane sunt atrase de un partener care are un simț al umorului extrem de bine dezvoltat. De ce? Pentru că acest lucru îi face să se destindă, să se relaxeze și să se bucure de compania interlocutorului, lucruri care-i face pe potențialii lor parteneri extrem de atrăgători.

Nu mai fi stresat

Într-un studiu amplu realizat în Europa și Africa de Sud, cercetătorii au descoperit că femeile îi consideră atrăgători pe bărbații care sunt relaxați, zâmbesc mult, nu sunt stresați și au un sistem imunitar foarte bine dezvoltat.

„Femeile par să fie capabile să detecteze bărbații care au cel mai puternic răspuns imunitar și par să-i găsească cei mai atractivi”, susține autoarea studiului Fhionna R. Moore, PhD, psiholog la Universitatea Abertay din Scoția.

Ieși în oraș cu prietenii

Studiile arată că persoanele care au un grup mai mare de prieteni și ies în grupuri mari de oameni în oraș sunt mai atrăgătoare decât persoanele solitare. Explicația este destul de simplă, aceștia fiind considerați populari și sociabili, ceea ce-i face dezirabili.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune pe care nu ai voie să o citești. Și preoții se feresc de ea. Răul se poate întoarce asupra ta
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro