Orezul este preferat de gospodine atunci când ele vor să pregătească o masă delicioasă, însă acesta este mult mai folositor decât credea toată lumea. Află că te poate scăpa de foarte multe probleme dacă respecți câteva trucuri geniale! Sigur nu te așteptai la așa ceva.
Orezul este introdus în foarte multe rețete pe care românii le adoră, dar nu mulți știu că acesta poate să fie folosit și atunci când vine vorba despre problemele de zi cu zi. El te poate ajuta să îți dai seama când este uleiul încins sau pur și simplu poate să facă fructele să se coacă mai repede.
Blenderul este foarte folosit în casele românilor, însă puțini știu că acesta poate ascuți cuțitul din aparat! Tot ce trebuie să faci este să pui câteva linguri din acest ingredient în blender, apoi să îl pornești. O să observi imediat efectele magice pe care le are, iar apoi poți să refolosești boabele.
Nu puțini oameni scapă telefonul în apă, apoi consideră că acesta s-a stricat pentru totdeauna. El poate să fie salvat folosind orez! Trebuie să îl desfaci cât mai repede posibil, apoi să îl ștergi foarte bine cu șervețele de hârtie și să pui componentele într-un bol în care se află acest ingredient.
Sezonul rece și-a făcut apariția, așa că multe persoane folosesc un termos pentru a menține băuturile calde. În momentul în care acest obiect rămâne pătat sau are un miros neplăcut, pune câteva linguri de orez în el, adaugă apă caldă, agită bine și lasă-l așa câteva ore. Clătește totul bine la final.
Abia aștepți să guști din fructele pe care abia le-ai cumpărat, dar ele nu sunt bine coapte? Nicio problemă, orezul te poate ajuta și de această dată! Acest ingredient funcționează atunci când vine vorba de kiwi, banane, mango, avocado, pere, mere, mandarine, dar și multe altele.
Fructele pot să fie puse într-un bol și parțial acoperite cu orez. O să observi că ele o să se coacă în doar două zile, dar o să fie și mai dulci, potrivit știridiaspora.ro.
În cazul în care nu îți dai seama când uleiul este încins pentru a adăuga carnea, cartofii, sau alte ingrediente, pune două boabe de orez în tigaie. În momentul în care ele încep să sfârâie, uleiul a atins temperatura perfectă, astfel că poți să începi să gătești.