5 destinații de vacanță pentru 2021. Aici te poți relaxa în plină pandemie

5 destinații de vacanță pentru 2021. Aici te poți relaxa în plină pandemie
Destinații de vacanță în 2021. Unde poți să te relaxezi în pandemie?

Oamenii de peste tot din lume au început să guste din nou de viața de dinainte de pandemie odată cu relaxarea restricțiilor care se întâmplă aproape peste tot. Majoritatea s-au gândit direct la vacanțe care să le relaxeze mintea și sufletul după o așa perioadă grea. Care sunt destinațiile cele mai sigure și relaxante în pandemie? Iată 5 opțiuni pe care trebuie să le iei în considerare pentru sezonul acesta!

5 destinații de vacanță din pandemie: vacanțe altfel în 2021

Gândul la vacanță este cu atât mai puternic de la începutul sezonului cald. Perioada pandemică ne-a obosit în plus și ne-a schimbat ritmul, așa că tocmai acum e momentul potrivit pentru cât mai multe momente de relaxare și de liniște. Turismul începe în sfârșit să prindă viață după ce o perioadă bună în care a stat la pământ, iar destinații care mai de care mai spectaculoase își vor găsi din nou ochii care să le privească.

Numeroase locuri abia așteaptă să fie redescoperite, iar ofertele în unele din ele sunt aproape de nerefuzat. Capri este una din cele mai cunoscute insule și se află în regiunea Campania din Italia, iar de-a lungul timpului a fost un punct de reper pentru mulți dintre turiși.

„Ne pregătim să primim milioane de turişti şi să îi împiedicăm să meargă în Spania sau în Grecia‟, a declarat pentru CNN, Vicenzo De Luca, guvernatorul regiunii Campania. Egiptul este de luni bune destinația aleasă de multe dintre vedetele de peste tot și nu numai.

Desigur că nu în ultimul rând se află și o opțiune de călătorie chiar la noi în țară. România are multe de arătat, iar în special străinii sunt îndrăgostiți de meleagurile noastre. Mulți au lăudat Sibiul pe care oricine ar trebui să-l viziteze cel puțin măcar o dată. 

  • Destinații de vacanță în plină pandemie:

-Insula Capri
-Paris
-Egipt
-Roma
-Sibiu

Piața sofisticată din România – proprietăți de lux chiar sub nasul nostru

„Când vezi că toată lumea în jurul tău construiește numai blocuri cu apartamente mici și ieftine, pentru a răspunde crizei imobiliare, ce faci? Te poziționezi exact în sensul opus al pieței, mergi și ocupi segmentul care începe să lipsească: cel de lux. Astfel, am adus pe piață ceva ce îi lipsea acesteia. Am mirosit tendințele și le-am valorificat. Am făcut ceea ce alții nu au avut suficientă determinare să facă. Am plecat de la un raționament simplu: De exemplu, ce îi lipsește stațiunii Mamaia, centrul luxului din turismul românesc? Simplu: și mai mult lux. Am pariat pe acest argument și nu am greșit. Atunci când construiești proprietăți de lux nu mai ești doar un simplu dezvoltator, trebuie să treci la nivelul următor și să te transformi într-un antreprenor al excelenței. Fiecare metru pătrat de construcție trebuie să fie impecabil”
Vladimir Ciorbă, acționar grup NORDIS (Sursa: hotenews.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI