13 iul. 2022 | 08:23

13 iulie 2022, Luna plină în Capricorn. Ritual pentru a îți deschide al Treilea Ochi

Horoscop
13 iulie 2022, Luna plină în Capricorn. Ritual pentru a îți deschide al Treilea Ochi
13 iulie 2022, Luna plină în Capricorn

13 iulie 2022, Lună plină în Capricorn. Acest fenonem aduce posibilitatea de a manifesta dorințele autentice ale sufletului, precum și de a ne alinia celui mai înalt scop. Totodată, Luna Plină în Capricorn este momentul cel mai bun de a pune ordine în gânduri și de a pune cele mai arzătoare dorință.

13 iulie 2022, Luna plină în Capricorn

Luna plină în Capricorn din data de 13 iulie este un moment puternic de vindecare a karmei, dar și a traumelor. De asemenea, Luna plină în Capricorn îți îndreaptă pașii spre a primi noi oportunități, indiferent de cât de incomode ar fi. Din data de 13 iulie 2022 fiecare dintre cele 12 semne zodiacale sunt pregătite pentru conexiuni profunde.

Luna Plină în Capricorn sporește însă și tensiunile și stresul la locul de muncă, precum și senzația de oboseală și de inutilitate. Zodiile au acum probleme legate de bani, vacanțe sau familie.

Luna Plină în Capricorn declanșează și traume din copilărie, ce prezintă încă un impact asupra vieții de adult, punând accent pe vindecare, înfruntarea temerilor, precum și senzația de oboseală.

În ziua cu Luna Plină în Capricorn poți să îți activezi al Treilea Ochi, însă pentru asta trebuie să te relaxezi într-un loc liniștit, în camera ta sau în aer liber. Cea mai indicată poziție este poziția lotusului.

Ce ritual să faci

Se închid ochii și se lasă mintea clară. Relaxare completă este foarte dificilă, astfel că îți poate lua ceva timp. Glanda pineală este localizată în creier, astfel că trebuie să te concentrezi asupra acestei glande.

Este posibil apoi să simți o căldură sau o furnicătură. Trebuie să vizualizezi un al treilea ochi în centrul frunții. Trebuie să îți concentrezi imaginile asupra acestui ochi. Exercițiul se repetă până ce se trezește potențialul complet al celei de-a șasea chakre. Vei descoperi că, pe măsură ce al treilea ochi devine puternic, poți privi camera din perspectiva sa.

Ca și ritual pentru îndeplinirea dorințelor, trebuie să scrii trei dorințe pe o foaie de hârtie, iar la final să scrii numele tău în partea de jos. Trebuie să împăturești foaia de trei ori, apoi să arunci foaia în mare, într-un lac, într-un râu sau în orice loc în care există apă. Apoi, trebuie să rostești cuvintele:

„Aşa cum dorinţele mele navighează, aşa să le transforme apa în realitate”.

Reține faptul că Luna plină în Capricorn este un moment bun pentru a ne exprimă intențiile și a folosi de energia începutului ca să manifești toate acele lucruri pe care ți le dorești în viață.