23 sept. 2024 | 15:09

1000 de persoane legitimate și 700 de mașini controlate după bătaia din Pantelimon. 3 persoane căutate în continuare

Știri generale
1000 de persoane legitimate și 700 de mașini controlate după bătaia din Pantelimon. 3 persoane căutate în continuare
1000 de persoane legitimate si 700 de masini controlate dupa bataia din Pantelimon

După un conflict violent izbucnit între două familii din Pantelimon, autoritățile au lansat o amplă operațiune de verificare și căutare a celor implicați. Până acum, polițiștii și jandarmii au legitimat peste 1.000 de persoane și au controlat 700 de mașini, însă trei dintre participanții la bătaie sunt încă de negăsit.

Acțiune de amploare în Pantelimon

Polițiștii din Ilfov, alături de jandarmi, au intervenit în urma unui scandal care a început pe străzile din Pantelimon și a continuat în Spitalul ”Sfântul Pantelimon” din capitală.

În cadrul filtrelor amplasate în oraș, au fost legitimate peste 1.000 de persoane și verificate peste 700 de autovehicule. Totodată, au fost aplicate 150 de sancțiuni contravenționale pentru diferite abateri de la legislația rutieră și alte infracțiuni. Acțiunea a urmărit atât depistarea celor implicați în conflict, cât și asigurarea ordinii publice în zonă.

Infracțiuni rutiere și mandate de arestare

În timpul controalelor, autoritățile au descoperit mai multe infracțiuni rutiere grave. Printre acestea, s-au constatat cazuri de conducere sub influența substanțelor psihoactive, fără permis sau cu permis suspendat.

De asemenea, s-a identificat o persoană care a încredințat un vehicul cuiva care nu deținea permis de conducere. În urma audierilor, 12 persoane au fost conduse la secția de poliție, iar pentru șase dintre acestea s-au emis mandate de arestare preventivă. Alte patru persoane implicate în conflict sunt internate în spital sub paza poliției, în timp ce își efectuează investigațiile medicale.

Te-ar mai putea interesa și De la ce ar fi pornit bătaia violentă din Pantelimon, între două clanuri rivale. Detalii din scandalul cu furci și săbii!

Trei suspecți, în continuare căutați

În ciuda mobilizării masive a forțelor de ordine, trei dintre persoanele implicate în incident sunt încă de negăsit. Acestea au fost identificate de polițiști ca fiind participanți activi la scandalul care a dus la violențe atât în oraș, cât și în spital.

Activitățile de căutare continuă, iar polițiștii fac apel la populație pentru orice informație care ar putea duce la localizarea acestora.

Conflictul dintre cele două familii a fost de o intensitate extremă, afectând grav liniștea publică și siguranța cetățenilor. Autoritățile speră ca în zilele următoare să reușească prinderea tuturor celor implicați pentru a restabili complet ordinea în zonă.

Te-ar mai putea interesa și Cine e bărbatul care a căzut cu mașina în Lacul Pantelimon din Capitală. Șoferul nu a avut nicio șansă de supraviețuire!

Parteneri
Se schimba data PASTELUI? Crestinatatea se pregateste pentru un moment istoric
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Sorana Cîrstea, mesaj de dragoste pentru Țiriac Junior de ziua lui. Ce i-a transmis tenismena iubitului ei
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
Anunț oficial pentru clienții BCR. Cardurile de debit se transformă
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, UMILIT! Șoc TOTAL în RUSIA! Nimeni nu se AȘTEPTA
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro