13 sept. 2024 | 08:53

Yellow Store lansează campania Black Friday PRO pe 19 septembrie – Echipamente foto profesionale la cele mai mari reduceri din 2024

CHESTII
Yellow Store lansează campania Black Friday PRO pe 19 septembrie – Echipamente foto profesionale la cele mai mari reduceri din 2024

Yellow Store, unicul magazin ce comercializeaza exclusiv produse Nikon în România, anunță lansarea campaniei Black Friday PRO, pe 19 septembrie, începând cu ora 20:00. Aceasta este o campanie dedicată exclusiv fotografilor și videografilor profesioniști și pasionaților de fotografie care își doresc echipamente de top la prețuri accesibile.

Printre vedetele campaniei se numără cele mai performante aparate foto mirrorless Nikon, inclusiv Nikon Z8, desemnat Aparatul Anului 2023-2024. Alături de acesta, în oferta Black Friday PRO se vor regăsi și alte modele de top, precum Nikon Z6II, apreciat pentru versatilitatea și performanțele sale în fotografie și videografie; Nikon Z9, flagship-ul apreciat mai ales de fotografii de acțiune și sport, dar si de videografi; Nikon Z7II, ideal pentru cei care caută detalii excepționale și rezoluție înaltă; Nikon Z5, un mirrorless accesibil, dar extrem de performant.

De asemenea, campania include și o gamă de obiective mirrorless profesionale esențiale ce se bucură nu doar de prețuri avantajoase, dar și de 5 ani garanție (odată cu înscrierea pe www.nikoniști.ro). Plena 135mm f/1.8, NIKKOR 85mm f/1.2 S, NIKKOR 14-24mm f/2.8 și NIKKOR 24-70mm f/2.8, sunt doar câteva din obictivele ce vor intra în oferta anului 2024.

Black Friday PRO 2024 aduce cele mai mari reduceri din acest an, oferind fotografilor oportunitatea de a achiziționa echipamentele visate la prețuri fără precedent. Aceasta este ocazia perfectă pentru profesioniști să își îmbunătățească trusa foto-video cu produse de top, recunoscute la nivel global pentru calitatea și performanța lor.

Nu ratați această oportunitate unică! Campania Black Friday PRO începe pe 19 septembrie, la ora 20:00, doar pe Yellow Store. Pentru detalii suplimentare, vizitați https://shop.yellowstore.ro/black-friday-pro.