16 mai 2024 | 18:08

12 noi producții de la Marvel care urmează să fie lansate pe Disney+

ACTUALITATE
12 noi producții de la Marvel care urmează să fie lansate pe Disney+

Universul Cinematografic Marvel se extinde cu mai multe seriale noi pe Disney+, oferind oportunitatea personajelor secundare să strălucească și introducând eroi la o scară mai mică.

Producții Marvel

Universul Marvel continuă să fie o forță dominantă în industria divertismentului, cu o serie de proiecte noi și interesante care sunt dezvoltate pentru fani. De la filmele de succes la serialele inovatoare, Marvel Studios își extinde constant portofoliul pentru a oferi o varietate de experiențe narative.

După succesul serialelor precum WandaVision, Ms. Marvel, Moon Knight, Hawkeye și Loki, fanii pot aștepta cu nerăbdare mai multe serii interesante în dezvoltare. Printre acestea se numără Agatha, Ironheart, Daredevil: Born Again și Friendly Neighborhood Spider-Man.

Unul dintre cele mai așteptate seriale este “Eyes of Wakanda”, o serie animată care va explora istoria bogată a Wakandei prin diferite personaje și perioade de timp, concentrându-se pe colectarea artefactelor din vibranium. Seria este programată să fie lansată în 2024 și promite să adauge noi dimensiuni fascinante la povestea deja cunoscută a lui Black Panther.

De asemenea, fanii Marvel se pot bucura de “Agatha: Darkhold Diaries”, un spin-off al popularului serial WandaVision, care va aduce mai multă magie în MCU și este preconizat să apară spre sfârșitul anului 2024.

Fanii vor avea surprzie

Aceste noi adăugiri la universul Marvel sunt doar o parte din multele surprize pe care studiourile le-au pregătit pentru fanii lor fideli. Cu o strategie de dezvoltare atent planificată, viitoarele seriale Marvel promit să continue să încânte și să inspire generații de spectatori.

Fanii Marvel au motive de bucurie, deoarece se pare că sezonul 3 al seriei animate “What If…?” ar putea apărea mai devreme decât era de așteptat. După succesul primelor două sezoane, producția pentru cel de-al treilea sezon este deja în desfășurare la Marvel Studios.

Deși calendarul de lansări Disney+ pentru anul 2024 este plin, cu trei serii animate Marvel – “X-Men ’97”, “Eyes of Wakanda” și “Your Friendly Neighborhood Spider-Man” – există posibilitatea ca “What If…?” sezonul 3 să se încadreze în programul MCU pentru anul 2025. Cu toate acestea, detaliile exacte ale datei de lansare rămân încă neconfirmate, dar fanii sunt încurajați să rămână la curent cu noutățile pentru a nu pierde revenirea anticipată a seriei.