14 mai 2024 | 07:46

Vestea dimineții de la Digi RCS RDS, probabil cea mai bună ofertă. Mai ai timp până pe 19 mai să profiți

ACTUALITATE
Vestea dimineții de la Digi RCS RDS, probabil cea mai bună ofertă. Mai ai timp până pe 19 mai să profiți

În perioada 13 – 19 mai 2024, DIGI RCS RDS lansează o campanie specială numită „DIGI Days”, dedicată exclusiv clienților actuali, persoane fizice.

Această campanie vine ca un semn de apreciere pentru loialitatea și încrederea acordate de abonați, oferindu-le o reducere de 50% pentru primele șase luni consecutive, indiferent de serviciul ales. Oferta este valabilă doar online, pe pagina principală DIGI.ro sau în aplicația mobilă, pentru abonamentele încheiate pe o perioadă contractuală de 24 de luni.

Oferta „DIGI Days” – Reduceri substanțiale pentru abonații existenți

Luna mai aduce în prim-plan cea mai nouă ediție a campaniei „DIGI Days”, special concepută pentru a mulțumi și a sărbători loialitatea abonaților existenți. În cadrul acestei promoții, clienții pot beneficia de un discount de 50% pentru primele șase luni consecutive la suplimentarea cu un serviciu nou, adăugarea unei extraopțiuni TV sau efectuarea unui upgrade.

În săptămâna 13 – 19 mai 2024, pentru a beneficia de o conectivitate fiabilă și performantă, utilizatorii actuali pot alege între pachetele de internet fix Fiberlink 500 Mbps și Fiberlink 1000 Mbps. Cu viteze de până la 500 Mbps, Fiberlink 500 Mbps este disponibil la un tarif lunar redus de 15 lei (TVA inclus). Pentru viteze de până la 940 Mbps, Fiberlink 1000 Mbps poate fi contractat la un cost lunar preferențial de 20 lei (TVA inclus). De asemenea, abonații care optează pentru pachete de televiziune digitală și analogică se vor bucura de prețuri atractive, cuprinse între 13 lei/lună și 15 lei/lună (TVA inclus).

Reduceri atractive pentru telefonia mobilă

Timp de jumătate de an, clienții care își portează numărul la DIGI RCS RDS vor primi o reducere de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă Nelimitat. Astfel, acest abonament va putea fi contractat la un tarif de numai 2,5 euro/lună, incluzând date mobile și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3.000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE.

Cum să accesezi oferta „DIGI Days”

Campania „DIGI Days” este disponibilă exclusiv online și se adresează consumatorilor care dețin minimum un serviciu activ și doresc fie să achiziționeze unul sau mai multe servicii noi din portofoliul companiei, fie să treacă la un pachet superior sau să adauge o extraopțiune. Reducerea se acordă exclusiv serviciilor suplimentate în decursul acestui interval și este valabilă doar pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Pentru a profita de această ofertă, abonații trebuie să acceseze site-ul DIGI.ro sau aplicația mobilă DIGI.ro, să navigheze pe pagina principală sau în secțiunea „Contul meu”, rubrica „Serviciile mele”, și să selecteze pachetul nou, pe cel pentru care se realizează upgrade sau să activeze una sau mai multe extraopțiuni.

Detalii importante despre promoție

Este important de menționat că această promoție nu se aplică echipamentelor cumpărate și nu se cumulează cu oferta de achiziționare în rate a telefoanelor. Oferta „DIGI Days” este valabilă exclusiv online, asigurând astfel accesibilitate și ușurință în utilizare pentru toți abonații care doresc să beneficieze de reduceri semnificative.

DIGI RCS RDS continuă să își răsplătească abonații fideli prin campania „DIGI Days”, oferindu-le oportunitatea de a beneficia de servicii de calitate la prețuri reduse. Cu discounturi de 50% pentru primele șase luni consecutive la suplimentarea cu noi servicii sau upgrade-uri, abonații pot profita de această ofertă până pe 19 mai 2024. Nu ratați șansa de a vă îmbunătăți experiența digitală cu ajutorul serviciilor oferite de DIGI RCS RDS, accesând site-ul sau aplicația mobilă DIGI.ro.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele