01 mart. 2024 | 10:07

Gigi Becali, dezlănțuit după Voluntari – FCSB. L-a făcut praf pe Tavi Popescu: ”Nu merge cu pipăitul”

SPORT
Gigi Becali, dezlănțuit după Voluntari - FCSB. L-a făcut praf pe Tavi Popescu: ”Nu merge cu pipăitul”
Gigi Becali, finanțator FCSB. Foto: Profimedia

FCSB a învins pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 2-1, în etapa cu numărul 28 din SuperLiga. Gigi Becali a luat foc după meci și l-a criticat dur pe Tavi Popescu, pe care l-a schimbat la pauză. Și nu a fost singurul jucător criticat. Ce fotbalist va scoate din echipă.

Gigi Becali, atac dur la Tavi Popescu

FCSB a învins pe Voluntari, după ce a ilfovenii au deschis scorul prin Andrei Dumiter, fost jucător al formaţiei FCSB. Liderul a ieşit bine de la vestiare după pauză şi a reuşit să întoarcă rezultatul prin dubla lui Florinel Coman, în primele zece minute. După acest succes, FCSB a ajuns la 61 de puncte și este liderul clasamentului.

Gigi Becali a fost mulțumit de rezultat, dar nu și de jocul prestat de echipa sa. Mai mult, s-a dezlănțuit și l-a criticat dur pe Octavian Popescu. Acesta a fost titular, dar a fost scos la pauză.

Gigi Becali, dezlănțuit după Voluntari - FCSB. L-a făcut praf pe Tavi Popescu: ”Nu merge cu pipăitul”

Octavian Popescu, FCSB. Foto: Profimedia

Tavi Popescu să înțeleagă că nu merge cu pipăitul mingii. E război la fotbal. Cu Tavi Popescu nu știu ce se întâmplă, el a pierdut toate mingile.

Lui i-a mai lăsat Coman locul în stânga. Fizic parcă e mai slab. Nu e vorba de post. El era mai bun la 17-18 ani. A căzut, trebuie să își revină”, a declarat Gigi Becali la Prima Sport 1.

”Nu se poate în halul ăsta”

Și nu doar pe Tavi Popescu și-a vărsat nervii Gigi Becali. Alți doi jucători au fost puși la zid pentru jocul slab cu Voluntarui. Mihai Lixandru și Luis Phelipe au fost schimbați și ei la pauză. Patronul FCSB a spus că nu se va mai baza pe brazilian.

Luis Phelipe le-a pierdut pe toate. Au fost trei schimbări cu jucători care nu au contat. Nu au contat nici Lixandru, nici Tavi, nici Phelipe. Dacă ai trei care nu contează, te bate Voluntari. Schimbările au fost un exemplu pentru jucători. Un duș rece, să înțeleagă că fotbalul e război. Dacă ești relaxat, îți fură varza. Am intrat prea relaxați, prea lenți.

Vezi și: Gigi Becali iese din nou la rampă. Indicații ”marcă înregistrată” pentru Octavian Popescu și iubita lui: ”Sari ca lupul pe oaie”

A rămas puțină răbdare cu Phelipe. Am avut mare încredere, dar a pierdut toate mingile. Nu mai driblează pe nimeni, pase doar la adversar. Nu merge așa. Anul ăsta nu ne punem baza în el, nu mai avem timp, că vin meciuri tari. Am vrut să îl scot în minutul 25. Dar am vorbit cu MM și a zis că la pauză. Nu se poate în halul ăsta”, a adăugat Gigi Becali.

”Să aibă grijă să nu pățească ce pățește și Irinel Columbeanu”

Despre situația lui Octavian Popescu a vorbit cu ceva timp în urmă și Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Acesta a afirmat că principala problemă pentru evoluțiile slabe ale jucătorului de la FCSB ar fi anturajul dubios în care se învărte și iubita sa și i-a transmis un avertisment. ”Oracolul din Bălceşti” a comparat situaţia ”perlei” lui Gigi Becali cu cea a fostului milionar de la Izvorani, Irinel Columbeanu.

Am auzit niște lucruri despre Tavi Popescu ăsta de la Steaua. Să aibă grijă Steaua de el să nu pățească ce pățește și Irinel Columbeanu. Eu mă iau după ce a scris presa, dacă presa minte mint și eu.

Vezi și: Gigi Becali, implicare totală în viața lui Octavian Popescu. ”L-am botezat George”. Ce cadou de 200.000 de euro i-a făcut

Am auzit că are o de asta nefericită și un anturaj nefericit. Nu pot să spun mai mult. El crede că e Făt Frumos, ca Irinel. Nu e o problemă dacă se iubesc, poa’ să fie mai mare decât el cu 6, 20 de ani. Să aibă grijă că la 20 de ani poți să aluneci așa de rău, am văzut super talente care s-au distrus din cauza păsăricii. La porumbei mă refer. La porumbițe”, a spus Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

FCSB are 61 de puncte, cu zece mai multe decât Rapid și cu 12 mai multe decât CFR. Acum, urmează ultimele două runde din sezonul regulat, apoi va începe play-off-ul, unde punctele se vor înjumătăți. Roș-albaștrii vor juca contra celor de la Petrolul și Rapid.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele