27 feb. 2024 | 10:47

Ce se va întâmpla cu Radu Drăgușin, după doar 30 de minute jucate la Tottenham: ”E doar o chestiune de timp”

SPORT
Ce se va întâmpla cu Radu Drăgușin, după doar 30 de minute jucate la Tottenham: ”E doar o chestiune de timp”

Radu Drăgușin (22 ani) a lăsat Serie A și s-a transferat la Tottenham în această iarnă, fiind protagonistul celui mai spectaculos transfer din fotbalul românesc al ultimilor ani. Dar a jucat foarte puțin în tricoul lui Spurs, iar englezii știu ce va urma pentru fundaș: ”Este doar o chestiune de timp”.

Ce spun englezii despre Radu Drăgușin

Internaționalul român a trecut de la Genoa la Tottenham contra sumei de 31 de milioane de euro, astfel că a devenit cel mai scump fotbalist din România, în topul all-time. Radu Drăgușin a avut pe masă și o ofertă de la Bayern Munchen, dar a ales Premier League pentru că a fost visul său să joace în campionatul Angliei.

De când a ajuns la Spurs, Radu Drăgușin a jucat doar aproximativ 30 de minute, la ultimele două jocuri din Premier League, cu Brighton și Wolverhampton, el fiind rezervă neutilizată. Fundașul naționalei României a intrat doar pe final în meciurile cu Manchester United, Brentford și Everton.

În acest context, apropiații lui Radu Drăgușin cer răbdare, în timp ce jurnaliștii englezi sunt convinși că antrenorul Ange Postecoglou îi va oferi șansa pentru a-și demonstra calitățile.

Radu Drăgușin, Tottenham. Sursa foto: Profimedia

Vremea lui Drăgușin va veni și când se va întâmpla, va străluci, sunt sigur. E doar o chestiune de timp până când Postecoglou va decide să-i odihnească pe Romero și van de Ven, iar Drăgușin trebuie să fie pregătit.

Cu siguranță, românul a atincipat înainte de a ajunge la Tottenham că-i va lua timp pentru a scoate din echipă unul dintre fundașii centrali, Cristian Romero sau Micky van de Ven.

Faptul că Tottenham a jucat un singur meci pe săptămână nu l-a ajutat pe Drăgușin, dar sigur îl vom vedea pe fotbalistul în vârstă de 22 de ani titular în cel mai scurt timp”, notează Spurs Web.

Următorul meci al lui Tottenham va fi pe teren propriu, cu Crystal Palace, pe 2 martie.

Radu Drăgușin nu mai locuiește în complexul lui Tottenham

În prima lună petrecută la Londra, Radu Drăgușin a stat în complexul inaugurat în 2018 de Tottenham, unde există un hotel modern cu 40 de camere, piscină, sală de forță, sală de cinema, restaurant și cameră pentru jocuri video.

Acum, fotbalistul a decis să se mute împreună cu partenera sa, Ioana Stan, cu care este împreună de la vârsta de 18 ani. Tânăra este studentă la Arhitectură și provine dintr-o famile înstărită.

”Tatăl ei face blocuri, construiește. Au o situație financiară bună. Pentru standardele României, sunt bogați. Eu nu am nicio suspiciune și cred că îl iubește pe bune.

Vezi și: Florin Manea a dezvăluit câte milioane de euro a încasat după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Suma e uriașă

Este ceea ce îi trebuie lui Radu. Mă bucur că s-au mutat împreună. Ea o să continue acolo școala. E în anul patru la Arhitectură, din șapte ani”, a spus recent Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin.

Cine e cea mai faimoasă persoană din agenda lui Radu Drăgușin

Întrebat ”Cine e cea mai faimoasă persoană din agenda ta?”, Radu Drăgușin și-a uimit colegii cu răspunsul său: ”Probabil Cristiano Ronaldo”. Internaționalul român a împărțit vestiarul cu Cristiano Ronaldo, în perioada în care a evoluat la prima echipă a lui Juventus, în mandatul lui Andrea Pirlo.

Vezi și: Interviu inedit cu Radu Drăgușin. Ce poreclă are și ce vedetă ar invita la cină

În anul 2021, într-un interviu, Radu Drăgușin a vorbit despre starul portughez, despre care a spus că toată lumea îl respecta, dar nu se uita niciodată de sus la colegii lui. ”Nu era deloc un tip de neatins”. Pentru jucătorul român, CR7 a fost un model de urmat, acesta fiind și cel care l-a ajutat să aibă un fizic impresionant la cei 21 de ani ai săi.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele