09 feb. 2024 | 09:56

Mircea Lucescu, tot mai aproape de Dinamo. Primele imagini cu ”Il Luce” la antrenamentul ”câinilor”

SPORT
Mircea Lucescu, tot mai aproape de Dinamo. Primele imagini cu ”Il Luce” la antrenamentul ”câinilor”

Mircea Lucescu a vorbit în ultima perioadă despre faptul că s-ar putea implica la Dinamo, echipă aflată într-o situație critică. Și a făcut un prim pas. ”Il Luce” a fost preszent, pe 8 februarie, la antrenamentul ”câinilor” și au apărut și primele imagini.

Mircea Lucescu, despre implicarea la Dinamo

Mircea Lucescu (78 ani) este liber de contract după ce în noiembrie 2023 și-a dat demisia de la Dinamo Kiev. În ultima perioadă s-a vehiculat că legendarul antrenor s-ar putea implica la gruparea din Ștefan cel Mare împreună cu Ion Țiriac. Mai mult, ”Il Luce” a precizat că acest lucru este posibil cu condiția să fie construit un nou stadion.

”Suntem doi oameni de sport. Nu se pune problema. Atât timp cât Dinamo nu are un stadion, nu ai nicio speranță că lucrurile vor evolua. Trebuie să se facă o bază serioasă de pregătire.

Zona centrală a lui Dinamo este extrem de accesibilă. Stadionul poate să fie foarte folosit pentru multe lucruri, nu numai fotbal. Să dea drumul la acest proiect. Altfel, nu ai de unde s-o apuci”, a declarat Mircea Lucescu, zilele trecute, la Digi Sport.

Mircea Lucescu, tot mai aproape de Dinamo. Primele imagini cu ”Il Luce” la antrenamentul ”câinilor”

Mircea Lucescu, la antrenament la Dinamo. Sursa foto: Facebook / Dinamo București

Ce au scris dinamoviștii despre Mircea Lucescu

Dovadă că Mircea Lucescu este aproape de Dinamo este faptul că a fost prezent la antrenamentul ”câinilor” de la Săftica. ”Il Luce” a stat de vorbă cu jucătorii, precum și cu antrenorul Zeljko Kopic (46 de ani), iar pozele au fost postate pe rețelele de socializare. ”Mircea Lucescu alături de Dinamo!”, au transmis oficialii din Ștefan cel Mare.

Mircea Lucescu le-a ținut un discurs mobilizator jucătorilor pregătiți de Zeljko Kopic în perspectiva meciului de luni seară, din deplasare, cu Farul Constanța.

Vezi și: Mircea Lucescu, mărturisire în premieră despre cel mai greu meci din carieră: “I-am zis că nu am cum să pregătesc partida asta”

Prezența lui Mircea Lucescu la antrenament i-a făcut pe fanii dinamoviști să viseze frumos. ”A venit regele” / ”Respect domnului Lucescu. Poate și o întoarcere acasă și o implicare va face Dinamo să renască.” / ”Dacă se va putea implica măcar la jumătate din antrenamente, eu cred că vom avea un mare progres.” / ”Asta da veste!” / ”Hai și cu Țiriac”, sunt doar câteva dintre comentariile suporterilor care s-au entuziasmat după ce au văzut pozele.

Gigi Becali se teme de tandemul Lucescu – Țiriac

Gigi Becali, cel mai bogat investitor din campionatul românesc, a vorbit despre implicarea tandemului Lucescu – Țiriac la Dinamo. Latifundiarul a recunoscut că nu se poate lupta cu cei doi, dacă vor prelua formația ”alb-roșie”. Gigi Becali are o avere estimată la 400 de milioane de euro.

”Singurii care ar putea să treacă peste mine sunt Țiriac și Lucescu, dar mă bat și eu, chiar dacă ar investi. E variantă viabilă cu ei la Dinamo. Lucescu a zis că stadionul va fi în centru și vor fi și alte servicii. Stadionul va avea multe spații comerciale. (…)

Vezi și: Ion Țiriac ar investi la Dinamo cu o singură condiție. A dezvăluit care ar fi aceasta: ”Doar dacă vine și el”

Țiriac și Lucescu sunt singurii care mă pot învinge pe mine. Nu cred că mă pot bate cu ei. O să mă zbat, dar e greu să te bați cu ei. Țiriac are bani mulți, iar Lucescu e cel mai mare specialist din fotbalul românesc care a existat. Eu mă mai zbat, dar va fi greu”, a spus Gigi Becali.

Dinamo este pe ultimul loc în clasament, cu doar 16 puncte, și este aproape de a doua retrogradare din istorie.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele