25 ian. 2024 | 11:09

Radu Drăgușin, lăudat de fanii lui Tottenham. Cum a apărut fundașul la antrenament

SPORT
Radu Drăgușin, lăudat de fanii lui Tottenham. Cum a apărut fundașul la antrenament

Radu Drăgușin (21 de ani) a fost protagonistul celui mai spectaculos transfer din fotbalul românesc al ultimilor ani. El a lăsat Serie A și s-a transferat în Premier League, la Tottenham. Fundașul i-a dat gata pe fanii lui Spurs înantea duelului cu City. Cu ce a apărut la antrenament.

Cu ce i-a impresionat Radu Drăgușin pe fanii lui Tottenham

Internaționalul român a trecut de la Genoa la Tottenham contra sumei de 31 de milioane de euro, astfel că a devenit cel mai scump fotbalist din țara noastră, în topul all-time. Radu Drăgușin a avut pe masă și o ofertă de la Bayern Munchen, dar a ales Premier League pentru că a fost visul său să joace în campionatul Angliei.

Radu Drăgușin i-a cucerit repede pe fanii lui Tottenham, iar la antrenamentul dinaintea partidei din Cupa Angliei cu Mancherster City a avut o apariție apreciată de suporteri. El a purtat o geacă ”Amiri Varsity Bones Bomber”, modelul care costă, pe toate siteurile de specialitate, 2.064 de dolari.

Apariția i-a încântat pe suporteri, deoarece jacheta era de culoare turcoaz, iar Tottenham a jucat într-un echipament de nuanță asemănătoare stagiunea trecută. Fanii au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui fundașului român: ”Radu Drăgușin chiar se pricepe în alegerea hainelor!” / ”Vreau și eu o jachetă ca a lui!” / ”Ce băiat stilat” / ”Radu, prințul nostru din Transilvania” / ”Culoarea e ce trebuie!”, sunt doar cîteva dintre mesajele fanilor.

Radu Drăgușin, lăudat de fanii lui Tottenham. Cum a apărut fundașul la antrenament

Radu Drăgușin. Sursa foto: Instagram@Tottenham

Ce serial preferat are Radu Drăgușin

Clubul londonez și-a fotografiat fotbaliștii înaintea antrenamentului, iar apoi jucătorii au răspuns unor întrebări ale reporterilor formației.

Radu Drăgușin a numit serialul favorit, iar acesta este „Fool Me Once”. Și James Maddison a ales același film, un thriller misterios apărut în 2024, cu Michelle Keegan și Richard Armitage în rolurile principale.

Citește și: Radu Drăgușin și momentul delicat prin care a trecut când avea 9 ani. ”Vreau doar ca băiatul meu să fie fericit”

Jocurile de acest gen sunt frecvente în cantonamentul lui Tottenham. Săptămâna trecută, Drăgușin a fost chestionat cu privire la cea mai faimoasă persoană din agenda telefonică.

Cine e cea mai faimoasă persoană din agenda lui Radu Drăgușin

Întrebat ”Cine e cea mai faimoasă persoană din agenda ta?”, Radu Drăgușin și-a uimit colegii cu răspunsul său: ”Probabil Cristiano Ronaldo”.

Internaționalul român a împărțit vestiarul cu Cristiano Ronaldo, în perioada în care a evoluat la prima echipă a lui Juventus, în mandatul lui Andrea Pirlo.

Citește și: Florin Manea a dezvăluit câte milioane de euro a încasat după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Suma e uriașă

În anul 2021, într-un interviu, Radu Drăgușin a vorbit despre starul portughez, despre care a spus că toată lumea îl respecta, dar nu se uita niciodată de sus la colegii lui. ”Nu era deloc un tip de neatins”. Pentru jucătorul român, CR7 a fost un model de urmat , acesta fiind și cel care l-a ajutat să aibă un fizic impresionant la cei 21 de ani ai săi.

Tottenham îl va juca pe 26 ianuarie, de la ora 22:00, contra lui Manchester City, în „șaisprezecimile” Cupei Angliei.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele