23 ian. 2024 | 14:04

Dinamo vrea să dea lovitura cu un dublu câștigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid. Cine este fotbalistul

SPORT
Dinamo vrea să dea lovitura cu un dublu câștigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid. Cine este fotbalistul

Transfer ireal în Superliga. Un fotbalist care a câștigat de două ori Liga Campionilor cu Real Madrid și a evoluat și la PSG ar fi la un pas să semneze cu Dinamo. Anunțul a fost făcut de un ziarist turc. Despre ce jucător este vorba.

Ce jucător vrea să aducă Dinamo

Dinamo a realizat cinci transferuri în această iarnă: Darko Velkovski (28 de ani), Eddy Gnahore (30 de ani), Domagoj Pavicic (29 de ani), Petru Neagu (24 de ani) și Georgi Milanov (31 de ani), dar ”Câinii” sunt pe cale să dea o mare lovitură. În Ștefan cel Mare ar fi așteptat un fotbalist care a jucat la echipe de top ale Europei, cum ar fi Real Madrid sau PSG.

Este vorba despre Jese Rodriguez (30 de ani), dublu câștigător al Ligii Canpionilor cu Real Madrid. Liber de contract după ce s-a despărțit de brazilienii de la Coritiba, mijlocașul spaniol ar urma să semneze un contract valabil până la finalul sezonului cu Dinamo. Acesta ar fi fost convins să vină la București de prietenul său Gorka Larrucea, jucătorul ”câinilor”.

Dinamo vrea să dea lovitura cu un dublu câștigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid. Cine este fotbalistul

Jese Rodriguez. Sursa foto: Profimedia

Ar trebui să fie anunțat oficial în următoarele 24 de ore. Va călători alături de familie în România”, potrivit jurnalistului turc Cetin Emre, colaborator la celebra publicație beIN Sports, conform profilului de twitter unde a lansat și informația momentului.

În ultimii anii, cariera lui Jese Rodriguez a urmat o pantă descendentă. Dacă în 2014 era evaluat la 15 milioane de euro de Transfermarkt, acum este cotat la doar 900 de mii de euro. Dinamo ar fi a zecea echipă din cariera lui Rodriguez, după Real Madrid, PSG, Las Palmas, Stoke City, Betis, Sporting, Ankaragucu, Sampdoria și Coritiba.

Jese Rodriguez, dat afară de PSG după un scandal sexual

Cariera lui Jese Rodriguez a avut de suferit și din cauza vieții extrasportive. El a fost protagostul mai multor episoade controversate. De exemplu, în 2020 a fost dat afară de PSG  după un scandal sexual de amploare, care a fost cap de afiș în presa internațională.

Citește și: Fost atacant al lui AC Milan a semnat un contract cum rar se vede. Va primi salariu doar 1 euro pe lună

Dinamo vrea să dea lovitura cu un dublu câștigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid. Cine este fotbalistul

Aurah Rodriguez, soția lui Jese Rodriguez. Sursa foto: Instagram

Mijlocașul și-a înșelat partenera, prezentatoarea TV Aurah Ruiz, cu prietena acesteia, un manechin celebru. În 2018, Jese Rodriguez s-a despărțit pentru prima oară de aceasta, doar ce îi dăruise un copil.  Femeia trecea prin clipe foarte dificile, deoarece fiul cuplului venise pe lume înainte de termen, dar fotbalistul spaniol a ales să se despartă de ea și a anunțat totul public.

”Prin acest comunicat vreau să vă anunț că, din păcate, relația mea cu Aurah s-a terminat. Prefer să anunț asta public pentru a evita speculațiile”, spunea Jese, printre altele.

Și-a dus iubita în instanță

După acel episod, Jese și Aurah Ruiz s-au împăcat, dar scandalurile dintre ei au continuat. La un moment dat, fotbalistul a acuzat-o pe prezentatoarea TV de hărțuire și chiar a dus-o în instanță, solicitându-i ”un euro drept daune morale”. Însă, a cerut și să fie condamnată ”de la trei până la cinci ani de închisoare”.

Citește și: Jucătorii cu cele mai mari salarii de la Dinamo. Cine sunt și cât câștigă pe lună

Jese și Aurah Ruiz s-au împăcat și după acest scandal și au făcut o înelegrere ca aceasta să fie condamnată la doar nouă zile de muncă în folosul comunității. În același an, Jese a fost acuzat de Aurah Ruiz că a avut o aventură cu Rocio Amar, prietena ei, care e un manechin celebru. Totul a fost confirmat inclusiv de aceasta din urmă.

Dar, spre surprinderea tuturor, în vara lui 2022, Jese și Aurah Ruiz au decis să își unească destinele și s-au căsătorit.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele