23 ian. 2024 | 10:00

Gigi Becali, reacție de milioane după ce Adrian Mutu a bătut palma cu CFR Cluj. ”Nu-mi mai e teamă!”

SPORT
Gigi Becali, reacție de milioane după ce Adrian Mutu a bătut palma cu CFR Cluj. ”Nu-mi mai e teamă!”

Adrian Mutu (45 de ani) s-a despărțit de Neftci Baku la finalul anului trecut, a trecut peste un moment delicat pe plan personal, după ce mama sa, Rodica Mutu, a murit, dar pe plan profesional revine în forță.

Mutu o preia pe CFR Cuj la 11 puncte în spatele lui FCSB

”Briliantul” va semna azi contractul cu CFR Cluj, asta după ce finanțatorul fostei canmpioane, Ioan Varga, a luat decizia de a-l da afară pe italianul Andrea Mandorlini (63 de ani) ca urmare a eșecului surprinzător suferit de CFR Cluj în fieful celor de la Botoșani, 0-1.

Vestea că Mutu revine în forță în SuperLiga și o va antrena pe CFR l-a bucurat pe Gigi Becali (65 de ani), finanțatorul celor de la FCSB.

Adrian Mutu / Foto: Instagram-@adrian10mutu

Liderul la zi din SuperLiga a făcut scor cu UTA Arad în prima etapă oficială din 2024, luni seară, scor 4-0, a acumulat 47 de puncte și s-a distanțat astfel la 11 puncte de principalele urmăritoare care sunt acum CFR Cluj și Rapid, ambele cu 36 de puncte și la 13 de Universitatea Craiova.

Citește și: Adrian Mutu se laudă că „a umplut cu bani” buzunarele lui Dan Șucu. ”Aproape șase milioane de euro”

Gigi Becali, bucuros după ce Mutu s-a înțeles cu CFR Cluj

În etapa următoare, cea cu numărul 23, FCSB se va deplasa la Craiova pentru meciul cu Universitatea, astfel că în cazul unui nou rezultat pozitiv echipa lui Elias Charalambous și a lui Mihai Pintilii își poate mări ecartul.

Milionarul din Pipera nu este deloc îngrijorat de mutarea spectaculoasă, măcar la nivel de imagine, pe care a făcut-o Varga.

”Nu mă mai interesează de alții, ce mă interesează de ei? E treaba lor. Ce, te întărești cu antrenorul?

Nu vreau să vorbesc de alții, dar nu-mi mai e teamă, având în vedere tot ce văd, jocul lor și al tuturor și jocul nostru, diferența de puncte, nu mai am niciun fel de teamă.

Nu mă interesează pe mine pe cine aduc ei, e problema mea? Aici e vorba de echipă, de valoare în primul rând”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Adrian Mutu, detalii de la negocierile pentru preluarea CFR-ului

Adrian Mutu a vorbit despre numirea la CFR Cluj și a dezvăluit cât au durat negocierile cu patronul din Gruia, Nelu Varga. În plus, ”Briliantul” a precizat că va semna un contract pentru următorii doi ani și jumătate.

”Am fost sunat aseară. Negocierile au fost simple, n-au durat foarte mult. Probabil 5 minute. Nu este pentru prima oară când discutăm despre astfel de lucruri. A picat într-un moment în care sunt liber.

Îmi şi doream să ajung la o astfel de echipă, dar nu mă gândeam că va veni atât de repede. A fost o surpriză înfrângerea CFR-ului la Botoşani. Au fost discuţii cu Neluţu Varga, niciodată aşa concret ca acum. Dar tatonări au mai fost, mai ales că suntem şi prieteni. Chiar vorbeam că într-o zi o să lucrăm împreună şi mă bucur că se întâmplă. CFR Cluj este o echipă mare, cea mai titrată din ultimii ani şi ştim foarte bine ce pretenţii sunt”, a declarat Adrian Mutu pentru Fanatik.

Salariu record pentru Adrian Mutu în SuperLiga

Adrian Mutu va avea un salariu record în SuperLiga. El și staff-ul său vor încasa lunar 35.000 de euro în total. Salariul ”Brliantului” va fi de 15.000 de euro pe lună, unul dintre cele mai mari din campionatul românesc, la egalitate cu cel al lui Cristiano Bergodi la Rapid.

Prin comparație, la Rapid, fostul atacant al naționalei câștiga 12.000 de euro pe lună. În Azerbaijan, tehnicianul avea un salariu de aproximativ 55.000 de euro pe lună.

Nelu Varga i-ar mai fi promis lui Adrian Mutu și o serie de bonusuri: unul pentru câștigarea titlului, încă unul pentru fiecare jucător de la CFR convocat la echipa națională și altul pentru fiecare jucător tânăr promovat la echipă.

Dan Șucu, despre numirea lui Adrian Mutu la CFR

Adrian Mutu a lăsat Rapidul în vară cu două săptămâni înainte de startul campionatului, iar acum va semna cu CFR Cluj. Dan Șucu, acționarul majoritar din Giulești, a vorbit despre numirea ”Briliantului” pe banca echipei din Gruia și a recunoscut că nu îi convine acest lucru.

”Nu-mi convine. Recunosc, nu-mi convine că Mutu se duce la CFR Cluj. Chiar mă gândeam cum e viața. În vară era antrenorul Rapidului și-acum îl vom avea adversar. Da, e o situație ciudată, ca să zic așa, să jucăm împotriva lui Mutu, dar asta e viața, ăsta e fotbalul. (…)

Citește și: Adrian Mutu se laudă că „a umplut cu bani” buzunarele lui Dan Șucu. ”Aproape șase milioane de euro”

Va fi ciudat să-l vedem în postura de adversar al Rapidului. Și mai e un lucru important, chiar dacă s-au schimbat mulți jucători la noi. Mutu totuși e un tehnician care cunoaște Rapidul. De-aia v-am spus că sincer nu prea îmi convine că s-a dus la CFR”, a spus Dan Șucu, potrivit sursei citate.

CFR Cluj este pe locul doi în SuperLigă, la opt puncte în spatele liderului FCSB. Dacă va câștiga cu UTA, echipa lui Gigi Becali se va distanța la 11 puncte de ardeleni.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele