23 ian. 2024 | 09:34

Radu Drăgușin și momentul delicat prin care a trecut când avea 9 ani. ”Vreau doar ca băiatul meu să fie fericit”

SPORT
Radu Drăgușin și momentul delicat prin care a trecut când avea 9 ani. ”Vreau doar ca băiatul meu să fie fericit”

Radu Drăgușin (21 de ani) a fost protagonistul celui mai spectaculos transfer din fotbalul românesc al ultimilor ani.

Părinții lui Radu Drăgușin au divorțat când copilul avea 9 ani

Internaționalul român a trecut de la Genoa la Tottenham contra sumei de 31 de milioane de euro, astfel că fundașul central a devenit cel mai scump fotbalist din țara noastră, în topul all-time.

Drăgușin a avut pe masă și o ofertă de la Bayern Munchen, dar a ales Premier League pentru că acesta a fost visul său. De acum, Radu va face tot ce ține de el pentru a face, în viitor, următorul pas: spre Real Madrid.

Radu Drăgușin face parte dintr-o familie de sportivi, care s-a preocupat de când era el mic să nu-i lipsească nimic și să-și împlinească visul. Detalii neștiute din copilăria lui Drăgușin au fost scoase la iveală de impresarul său din România, Florin Manea.

Manea a dezvăluit că Drăgușin a fost nevoit să treacă peste un moment delicat în copilărie, cel al divorțului părinților, când el avea 9 ani, dar că în rest el nu a dus lipsă de nimic. Dimpotrivă.

Citește și: Salariul uriaș refuzat de Radu Drăgușin de la Bayern Munchen pentru a juca la Tottenham. Câți bani i-au oferit bavarezii

“La sacrificiile pe care le-au făcut… merită. A fost o familie normală, mama lui a tras foarte tare pentru el. Aveau câte două servicii. Nu au fost amărâţi, adică nu îi lipsea nimic, dar înţelegeţi ce spun.

Ai lui sunt divorţaţi de când Radu era mai micuţ, vreo 9 ani. Şi a rămas cu mama. Şi cu tatăl său are o relaţie extraordinară. Dar el a rămas cu mama. Au fost părinţi care chiar dacă s-au despărţit, au avut grijă de copil”, a sus Manea, potrivit Fanatik.

Agentul FIFA a mai spus că mama lui Radu s-a sacrificat cel mai mult și nu a făcut rabat de la nimic, totul pentru ca băiatul să ajungă un fotbalist de top. Iar deocamdată, Radu Drăgușin este pe drumul cel bun.

”Nu ştiu dacă nu avea vreo trei job-uri, mama. Era la baschet și arbitră și… Toţi s-au sacrificat. Părinţii, de obicei se sacrifică pentru copii. Dar pentru Svetlana trebuie să îi dau un plus. Merită ce i se întâmplă lui Radu.

În continuare se sacrifică. Pe mine mă supără câteodată. O să mă certe că spun asta. Dar dacă merge pe undeva îi lasă lui Radu bani pentru bilete.

Ştii ce mi-a spus Svetlana Simion: ‘Vreau doar ca băiatul meu să fie fericit. Nu mă interesează ce salariu îi faci, nu mă interesează unde îl duci. Vreau când mă uit la băiatul meu să îi văd zâmbetul pe faţă’. Aşa mi-a spus. Este emoţionant şi îmi dau lacrimile când mă gândesc. Ea mi-a spus doar atât, nu bani, nu nimic”, a mai sus Manea.

Citește și: Cum l-a ajutat Cristiano Ronaldo pe Radu Drăgușin să aibă un fizic impresionant: ”Să îl suni din partea mea”

Transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham a fost o adevărată mină de aur și pentru impresarii lui, care au primit un comision uriaș. Florin Manea și partenerii lui, italienii Gabriele și Valerio Giuffrida, au primit un comision de trei milioane de euro, potrivit Fanatik.

Dar cel care va încasa o sumă consistentă este agentul român, 60% din această sumă, aproximativ 1,8 milioane de euro.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele