22 ian. 2024 | 15:11

Marius Șumudică, făcut de rușine la turci. Ce a pățit la conferința de presă. Moment cum rar se vede VIDEO

SPORT
Marius Șumudică, făcut de rușine la turci. Ce a pățit la conferința de presă. Moment cum rar se vede VIDEO

A fost scandal după meciul Sivasspor – Gaziantep, încheiat 2-2, după ce gazdele au avut 2-0. Marius Șumudică nu s-a putut abține și a făcut un circ total. A fost la un pas de bătaie cu antrenorul echipei adverse și ar fi făcut semne obscene către suporterii din tribune. Jurnaliștii locali l-au taxat dur la conferința de presă.

Ce a pățit Marius Șumudică la conferința de presă

Marius Șumudică este din nou în centrul atenției în Turcia. Echipa sa, Gaziantep, a remizat cu Sivasspor. Denis Drăguș a marcat din nou și are opt reușite, în timp ce Alexandru Maxim a fost eliminat. După încheierea jocului, antrenorul român a fost la un  pas de bătaie cu tehnicianul echipei adverse, la un meleu în care s-au implicat și fotbaliștii. Mai mult, a făcut gesturi obscene către spectatorii din tribune.

Jurnaliștilor locali nu le-a picat bine tot circul făcut de Marius Șumudică și l-au taxat dur la conferința de presă. Când acesta și-a ocupat locul pentru a da declarații, ziariștii i-au transmis că nu sunt interesați de ce are el de spus, s-au ridicat și au părăsit sala și l-au lăsat pe ”Șumi” singur cu transalatorul său.

Pleacă? Mulțumesc foarte mult, e plăcerea mea”, a spus Marius Șumudică.

”Gule, Gule”, le-a transmis Șumudică, ceea ce în traducere înseamnă „La revedere”. Asta în timp ce le făcea și cu mâna în semn de rămas bun.

Antrenorul Șumudică i-a provocat pe fani. Nu s-a comportat fair-play, nu a fost plăcut ce a făcut. A provocat în permanență publicul și cred că acțiunile sale nu-i fac cinste.

Din cauza lui, nu s-a jucat două minute, i-a spus unui jucător să rămână întins pe gazon. Nu se face așa ceva. Aici se joacă fotbal. S-au întâmplat lucruri care nu ar trebui să se întâmple”, a declarat Deniz Kizilirmak, vicepreședintele clubului Sivasspor.

Incidentul vine la câteva zile după ce Marius Șumudică s-a luat, la conferința de presă de la finalul meciului cu Fenerbahce, scor 1-0 pentru adversari, de antrenorul advers. Mai mulți jurnaliști susțin că ar putea să fie judecat și suspendat de comisiile federației.

Notele primite de cei patru români de la Gaziantep

Echipa lui Marius Șumudică a revenit spectaculos de la 0-2 în meciul cu Sivasspor. Primul gol al lui Gaziantep a fost marcat de Denis Drăguș,  care a fost desemnat de către site-ul de specialitate SofaScore omul meciului, după ce a primit nota 8.

Citește și: Lovitura colosală dată de Marius Șumudică la tribunal. A luat aproape jumătate de milion de euro

Alex Maxim, care a oferit o pasă decisivă, dar care a luat și un cartonaș roșu a fost notat cu 7.8 de către sursa citată, în timp ce Florin Niță, portarul celor de la Gaziantep, a făcut și el un meci bun, iar nota sa a fost 7.4.

În schimb, cel mai slab român de pe teren a fost Deian Sorescu, aflat la debut. El a fost notat doar cu  6.5.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele