04 dec. 2023 | 16:02

Gigi Becali dezlănțuit la adresa lui Dorin Rotariu: ”Ai ceva la cap?” Dezvăluirea latifundiarul despre Mihai Stoica

SPORT
Gigi Becali dezlănțuit la adresa lui Dorin Rotariu: ”Ai ceva la cap?” Dezvăluirea latifundiarul despre Mihai Stoica

La doar o zi după eșecul suferit de FCSB cu Oțelul Galați, scor 0-2, pe Arena Națională, Gigi Becali a pus tunurile pe Dorin Rotariu. Patronul roș-albaștrilor a făcut și o dezvăluire dspre Meme Stoica. Managerul a încercat să îl convingă să nu îl aducă la echipă pe fostul jucător al lui Dinamo.

Ce a spus Gigi Becali despre Mihai Stoica

Gigi Becali nu a avut milă de Dorin Rotariu după eșecul FCSB-ului cu Oțelul Galați și a dat de înțels că din ianuarie nu va mai fi sub contract cu echipa sa. Adus în octombrie 2023, atacantul a bifat cinci meciuri în tricoul roș-albastru, fără să-și treacă în cont vreun gol sau o pasă decisivă.

Gigi Becali a dezvăluit că Dorin Rotariu, în vârstă de 28 de ani, nici măcar nu trebuia să ajungă la FCSB, dacă ar fi ascultta sfatul lui Meme Stoica. Acesta nu a fost de acord cu aducerea atacantului, însă Gigi Becali nu l-a luat în seamă și i-a oferit acestuia un contract de 20.000 de euro pe lună.

Gigi Becali dezlănțuit la adresa lui Dorin Rotariu: ”Ai ceva la cap?” Dezvăluirea latifundiarul despre Mihai Stoica

Dorin Rotariu joacă din octombrie la FCSB.

”Mi-a zis că de ce îl iau pe Rotariu, că nu a mai jucat de atâtea luni. ‘Băi, Gigi, ăia sunt proști?”, a declarat Gigi Becali.

”L-am pedepsit pentru că a greșit”

Patronul FCSB a dezvăluit și de ce nu i-a ascultat sfatul lui Meme Stoica în privința lui Dorin Rotariu. El a spus că l-a pedepsit pe managerul general al roș-albaștrilor din cauza unui episod mai vechi. În urmă cu câțiva ani, Gigi Becali a vrut să îl aducă pe Ciprian Deac la FCSB, însă Mihai Stoica i-a transmis că nu este o mutare inspirată.

Meme, săracul, are dreptate. Numai că eu am fost încăpățânat. S-a întâmplat o dată când puteam să-l iau pe Deac cu 5.000 salariu și nu l-am luat. De atunci, pentru că m-am luat după Meme, și Deac a ajuns ce a ajuns, nu am ascultat de Meme.

Dar de acum voi asculta, pentru că tot timpul îmi zicea. Eu de ani de zile îi spărgeam totul în cap, dar de acum gata! L-am pedepsit pentru că a greșit cu Deac, dar de acum ascult”, a adăugat Gigi Becali.

Citește și: Gestul care arată că Gigi Becali nu dă doi bani pe ce spune Mihai Stoica. „Mi-a spus doar când l-a luat”

Gigi Becali și Mihai Stoica au început să colaboreze în anul 2002, dar relația lor profesională a fost zdruncinată de câteva ”despărțiri”. Cea mai lungă ruptură a fost cea din perioada iulie 2004 – mai 2007, când Meme a fost manager general la Unirea Urziceni, formație care a câștigat campionatul și a jucat în grupele Champions League.

De-a lungul acestor ani, relația lor a fost una destul de agitată și au avut chiar perioade în care nu și-au vorbit. Acum spun că se înțeleg foarte bine, dar se mai contrează din când în când prin presă.

Atac dezlănțuit la adresa lui Dorin Rotariu

Gigi Becali vrea să scape de Dorin Rotariu și chiar i-a transmis șă-și caute echipă, după ce s-a dezlânțuit la adresa sa. Cu un salariu de 240.000 de euro pe sezon, atacantul se află în TOP 3 salarii de la FCSB.

Citește și: Fanii lui Dinamo nu uită și nu iartă. Ce mesaj au transmis după ce Dorin Rotariu a semnat cu FCSB: ”Ne-ar fi plăcut să nu uiți”

”Băi, Rotariule, ești atacant, au ăia 2-0, du-te și dă gol. Cum să dai la fundașul central? Te duci cu mingea în dinți, fugi cu ea, cum să dai mingea la adversar? Ai ceva la cap?” (….)

Acum să vedem dacă ne înțelegem cu el. ‘Ți-am dat 20.000 pe lună, du-te, tată, găsește-ți echipă!’. Facem circ la FCSB?”, a mai spus Gigi Becali.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele