04 dec. 2023 | 12:33

Gigi Becali taie în carne vie după înfrângerea cu Oțelul. Ce jucători dă afară, anunțul clar al latifundiarului

SPORT
Gigi Becali taie în carne vie după înfrângerea cu Oțelul. Ce jucători dă afară, anunțul clar al latifundiarului

FCSB a pierdut meciul cu Oțelul de pe teren propriu, scor 0-2, iar Gigi Becali a luat foc. Patronul roș-albaștrilor  a anunțat ce decizie a luat în ceea ce îl privește pe unul dintre jucători, care a fost titular în partida cu gălățenii.

Lista neagră a lui Gigi Becali

Gigi Becali a fost un car de nervi după ce FCSB a pierdut cu Oțelul și a ratat șansa de a se distanța în clasament, în fața rivalei CFR. Vicecampioana a încasat două goluri pe Arena Națională, iar patronul roș-albaștrilor a anunțat plecări în această iarnă.

După a doua înfrângere a FCSB-ului de pe teren proriu din acest sezon, Gigi Becali nu a ezitat să numească jucătorii care vor pleca în această iarnă. Primul vizat este golgheterul din sezonul trecut, Andrea Compagno. Italianul a fost titular cu Oțelul, însă nu a reușit să își ajute echipa, dar cu toate acestea a fost schimbat în minutul 90. Atacantul nu a mai înscris niciun gol în ultimele nouă partide în care a fost introdus pe teren.

Gigi Becali taie în carne vie după înfrângerea cu Oțelul. Ce jucători dă afară, anunțul clar al latifundiarului

Andrea Compagno a fost glgheterul FCSB-ului sezonul trecut.

„Eu nici nu vreau goluri de la Compagno. Eu vreau să țină de minge măcar 10 secunde-15 secunde. Vreau să nu dau mingea la adversari, atât vreau. Și mai vreau ceva. Când e fault, nu mai dă fault arbitrul, că te vede că toată ziua te arunci.

Nu e problemă, mai sunt trei meciuri și n-o să-l mai vedeți pe Compagno. Aduc atacant. O să-l vedeți. Am zis că 100%. Eu când zic ceva, nu fac? Văd, fac, dreg„, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Ce fotbalist mai pleacă de la FCSB

Un alt fotbalist aflat pe lista neagră a lui Gigi Becali este Dorin Rotariu, care nu a impresionat în tricoul roș-albastru. Acesta a venit la FCSB liber de contract, iar latifundiarul din Pipera l-a umplut de bani. I-a dat un salariu de 20.000 de euro pe lună și este în topul celor mai bine plătiți jucători din echipă.

”Rotariu mi-am spus, Domnule, am dat lovitura. La antrenamente, din toate pozițiile. Când ajunge pe teren îi e frig, gata și cu el! Să-și găsească echipă și gata! Din iarnă, sau și acum dacă vrea, să fie sănătos, mai bine! Subiect închis. Închis și Compagno”, a continuat Gigi Becali.

Citește și: Șefii lui Dinamo, atac dur la Dorin Rotariu după transferul la FCSB: ”Alegi să devii o legendă, un om respectat, un simbol sau alegi altceva”

Dorin Rotariu a fost crescut de Poli Timișoara, club de unde a fost cumpărat de Dinamo cu 1,1 milioane de euro, pentru care a jucat în perioada 2013 – 2017. În acest an a fost vândut la echipa belgiană Club Brugge, pentru 2,2 milioane de euro. În străinătate a mai jucat la Astana, Atromitos și Ludogorets.

Ce ordin a dat Gigi Becali antrenorilor

Gigi Becali a mai dezvăluit că le-a dat ordin antrenorilor să facă din nou antrenamente de o oră și 45 de minute, cum se întâmpla la începutul acestui sezon.

”S-a trecut de la o oră și 45 de minute la o oră și un sfert de antrenament. Păi, o oră și un sfert nu merge, nu rămâne în capul tău reptiția asta. Ei au 20-30 de mii de euro pe lună, cum să lase telefonul? ‘Eu sunt barosan, cum să nu am telefon’. Am dat ordin să se facă o oră și 45 de minute antrenamentele”, a mai spus Gigi Becali.

Citește și: Cine este fotbalistul lui Gigi Becali care ar putea avea soarta lui Irinel Columbeanu. „El crede că e Făt Frumos”

FCSB este pe primul loc îb Superliga, cu 37 de puncte, la cinci lungimi de CFR, echipă cu care va juca duminică, 10 decembrie.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele