Cazul bizar al femeii cu alergie la aproape orice. Cum și-a descoperit condiția
O femeie a descoperit „37 de noi modalități” de a muri, după un examen medical ce i-a arătat cât de predispusă este la alergie, de fapt.
Joanne Fan, în vârstă de 21 de ani, a făcut un simplu test pentru a descoperi noi alimente la care este alergică, iar rezultatele sunt cu adevărat alarmante.
Femeia cu alergie cât pentru o viață
Este greu să îți imaginezi o masă care să nu conțină cel puțin un ingredient care să îi provoace o reacție adversă.
Peste 31 de milioane de oameni au diverse forme de eczemă în Statele Unite, iar în lume, numărul este și mai mare.
„Am crescut cu aceste alergii, așa că nu am simțit niciodată că am pierdut ceva pentru că nu știu ce anume pierd. Sunt alergică la toate tipurile de nuci și la fructele de mare”, a spus femeia.
Luna trecută, ea și-a reverificat alergiile cu ajutorul unui test de sensibilitate.
„Unele fructe la care nu credeam că sunt alergică au avut reacții în testul de pe spate, precum grepfrutul”, a explicat Fan.
Vezi și: Plantele pe care trebuie să le ai în casa ta. Te feresc de alergii și răceli
Ce a scos la iveală testul de sensibilitate
Testul de sensibilitate a relevat, de asemenea, că Joanne este alergică la lapte integral, albuș și gălbenuș de ou, ceapă, piper, carne de vită sau miel.
Alergiile mai severe au provocat „puncte de reacție mai mari decât cele mai mici”, conform acesteia. Fan a încărcat imagini cu testul pe contul ei de TikTok, unde au devenit rapid virale.
Până în prezent, clipul scurt de 20 de secunde a acumulat peste 4,6 milioane de vizualizări, adunând aproape 300.000 de aprecieri pe platformă.
Mulți oameni au comentat pe TikTok pentru a-și exprima părerea despre această descoperire uimitoare.
„Ești prima persoană pe care am văzut-o să aibă mai multe alergii decât mine”, a scris cineva.
În timp ce altul a remarcat: „Îmi apare urticarie aleatoriu… probabil va trebui să fac și eu asta la un moment dat”.
Vorbind despre alergiile sale, Fan a spus: „Pot simți cum încep să apară iritațiile înainte să încep să mă înroșesc. De obicei, încep în 10 minute de la consumul unui aliment la care sunt alergică, și încep să mă scarpin sau să simt că îmi crește temperatura”, a concluzionat ea.
Vezi și: Ai alergie la puful de plop? Ce să faci pentru a scăpa de probleme în sezonul alergiilor