20 oct. 2023 | 23:39

Anamaria Prodan, odă pentru Ianis Hagi. „E ghinionul vieții lui că e băiatul lui Gică, altfel îi făceau statuie”

SPORT
Anamaria Prodan, odă pentru Ianis Hagi. „E ghinionul vieții lui că e băiatul lui Gică, altfel îi făceau statuie”

Anamaria Prodan a făcut o declarație surprinzătoare și l-a lăudat pe Ianis Hagi, în direct în emisiunea PlaySport Live. Agentul a spus că cea mai mare problemă a fotbalistului este faptul că poartă un nume „foarte greu”, care îi aduce o presiune imensă, dar este convinsă că jucătorul naționalei este extrem de valoros.

Anamaria Prodan îl laudă pe Ianis Hagi

Anamaria Prodan nu are contract de reprezentare cu Ianis Hagi, dar l-a lăudat pe internaționalul de la Deportivo Alaves în emisiunea PlaySport Live. Fosta soție a antrenorului Laurențiu Reghecampf este convinsă că jucătorul are o mare problemă pentru că fanii și jurnaliștii se gândesc la tatăl lui ori de câte ori îl văd pe teren, iar această presiune enormă îi toarnă plumb în picioare. Anamaria Prodan este convinsă că Ianis este un jucător foarte bun, care poate ajuta echipa națională să obțină performanțe chiar și la turneele finale.

„Îmi place de mor de Ianis Hagi. E ghinionul vieții lui că e băiatul lui Gică Hagi. Dacă nu, îi ridicau toți statuie. Îmi place de mor. E jucător fabulos, toată generația lui e la fel. Sunt copii minunați și vin din spate. Trebuie să avem răbdare cu ei și să-i lăsăm să se dezvolte. Dacă-i distrugem mediatic, e clar că se vor ascunde ca niște arici”, a declarat Anamaria Prodan, în emisiunea PlaySport Live, despre jucătorul care a reușit să nu se prăbușească în anul în care s-a recuperat după accidentarea gravă de la genunchi.

Ianis Hagi a fost titular în meciul România – Andorra 4-0 și a marcat un gol, dar a și semnat o pasă decisivă

Anamaria Prodan și-a „secretizat” tratativele de transferuri

Anamaria Prodan s-a întors de puțin timp din Dubai, unde și-a văzut imaginea pe cea mai înaltă clădire din lume și a declarat că are în plan mai multe transferuri, pe care le-a trecut „la secret”.

„Am venit în țară câteva zile, urmează să plec din nou. Faptul că nu-s vocală nu înseamnă că nu fac transferuri. Dacă vă uitați, Opruț și Stanciu au umbrit cam toate transferurile de anul ăsta, nu? Nu mă opresc, dar am vacanță și eu. În iarnă, vedem ce mai facem. Important este să avem ce să vindem”, a spus Prodan la PlaySport Live.

Nicolae Stanciu s-a transferat din China la Damac, în Arabia Saudită, iar Raul Opruț a semnat cu belgienii de la Kortrijk, formație aflată pe ultimul loc în prima ligă.