19 oct. 2023 | 19:43

Gigi Becali a renunțat la atacantul care prindea „viteza luminii”. „Nu dădea goluri și mi-a fost propus altul”

SPORT
Gigi Becali a renunțat la atacantul care prindea „viteza luminii”. „Nu dădea goluri și mi-a fost propus altul”

Gigi Becali caută un înlocuitor pentru Andrea Compagno, dar a renunțat la gândul de a-l aduce pe atacantul cu nume imposibil, despre care era convins că „atinge viteza luminii”. Patronul FCSB a spus că impresarul Florin Vulturar i-a transmis că Efmamjjasond Gonzalez nu este suficient de bun și i-a promis că îi va propune alt jucător. Sud-americanul era dator la „capitolul goluri”.

Gigi Becali nu-l mai vrea pe atacantul columbian cu nume imposibil

Gigi Becali este convins că mai are nevoie de un atacant și de un fundaș central pentru ca FCSB să fie imbatabilă în bătăliile pentru titlu și pentru grupele Champions League. Înlocuitorul lui Andrea Compagno părea că-l găsise. „Îmbătat” de succesul cu Ngezana, omul de afaceri din Pipera a vrut să aducă și un atacant de la echipa unde a jucat fundașul sud-african. Era vorba de un jucător despre care finanțatorul FCSB spunea că atinge „viteza luminii” și pe care ar fi fost gata să plătească 600.000 de euro. A renunțat însă la idee când a aflat că atacantul columbian, împrumutat de la Real Santa Cruz, nu a marcat niciun gol la Kaizer Chiefs.

„Vulturar (n.r impresarul Florin Vulturar) a zis că nu-i place de ăla. A văzut multe meciuri, a stat noaptea și l-a văzut. A zis că nu a dat goluri. Acum zice că are pe altul.

Eu i-am dat temă să-mi aducă un atacant. Inițial mi-a zis de ăla (n.r- Efmamjjasond Gonzalez), acum îmi zice de altul. Oricum îl aducem împrumut și după aia vedem”, a declarat Gigi Becali.

Efmamjjasond Gonzalez are 24 de ani și este bătăios și combinativ. Marea lui problemă este că a marcat doar zece goluri în fotbalul profesionist, așa că a ieșit de pe lista de transferuri de la FCSB.

„El îmi spune că a găsit altul. Am zis «Bine, uită-te 2-3 nopți și la asta». Toți jucătorii pe care Vulturar îi vede, îi trimite să-l vedem și noi. I-am zis lui MM Stoica «Îți dă Vulturar un jucător, te uiți și îmi zici da sau nu»”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

De ce i se spune „Calendarul”, atacantului Efmamjjasond Gonzalez

Porecla lui Efmamjjasond Gonzalez este „Calendarul” pentru că prenumele lui conține inițialele lunilor anului: Enero, Febrero, Marzo, Abril, Mayo, Junio, Julio, Agosto, Septiembre, Octubre, Noviembre, Diciembre. Atacantul de 1,89 a fost crescut de Atletico Nacional și a evoluat la San Lorenzo II, All Boys și San Miguel (Argentina), înainte de a ajunge în Bolivia. Interesul lui Gigi Becali pentru acest jucător a fost anunțat în premieră de playsport.ro.