18 oct. 2023 | 15:03

Reacția mamei lui Radu Drăgușin după ce numele lui a apărut în ancheta despre pariurile din Italia. Ce a spus aceasta

SPORT
Reacția mamei lui Radu Drăgușin după ce numele lui a apărut în ancheta despre pariurile din Italia. Ce a spus aceasta

Numele fundașului Radu Drăgușin a fost menționat în scandalul pariurilor ilegale din Italia, după ce fostul său coleg de la Juventus, Nicolo Fagioli, a fost anchetat de autoritățile din Peninsulă. Mama stoperului naționalei României a vorbit despre situația fiului său. Ce a spus aceasta.

Ce a spus mama lui Radu Drăgușin

În scandalul pariurilor ilegale, în care sunt anchetați Nicolo Fagioli (Juventus Torino), Sandro Tonali (Newcastle United) şi Nicolo Zaniolo (Aston Villa), apare și numele internaționalului român Radu Drăgușin. Jucătorul ”Bătrânei Doamne” a declarat autorităților că i-a cerut 40.000 de euro sub formă de împrumut fundașului român.

După ce numele lui Radu Drăgușin a fost menționat în ancheta declanșată de autoritășile italiene în scandalul pariurilor ilegale, mama stoperului naționalei României, Svetlana, a vobit despre situația fotbalistului. Radu Drăgușin și Nicolo Fagioli au fost colegi până la 16 ani la Juventus Primavera.

Reacția mamei lui Radu Drăgușin după ce numele lui a apărut în ancheta despre pariurile din Italia. Ce a spus aceasta

Radu Drăgușin joacă în Italia, la Genoa. Sursa foto: Profimedia

M-a luat prin surprindere faptul că Drăguşin este asociat în scandalul pariurilor în urma unui împrumut pe care l-a efectuat o singură dată, cu un an şi jumătate înainte.

A fost un împrumut efectuat fostului coleg de la Primavera cu care a trăit împreună de la 16 ani până când Radu a făcut pasul următor. Nu e normal să asociezi un caz clar de parior în tratament, Fagioli, cu un împrumut acordat unui fost coleg.

50.000 de euro este un ceas Rolex. În lumea această a fotbaliştilor, 40.000 de euro nu reprezintă chiar o sumă atât de mare, cu toată lipsa de modestie. Dacă vorbeam de un milion de euro, probabil ne-am fi făcut griji”, a declarat Svetlana Drăgușin, pentru Orange Sport.

”Este o lume destul de periculoasă”

Mama lui Radu Drîgușin a afirmat că fiul său nu a stiut ca banii împrumutați lui Nicolo Fagioli erau pentru pariuri. Fundașul român i-a dat suma de 40.000 de euro în octombrie 2022.

”Este o lume destul de periculoasă, iată că nu ma aşteptam. Fagioli e un copil care a crescut cu Radu, dar uite că nu poţi să ştii ce ascunde un om în spatele unei imagini de fotbalist la Juventus”, a adăugat mama lui Radu Drăgușin.

Citește și: Scandalul pariurilor în fotbalul italian. Unul dintre cei mai importanți fundași ai Italiei ar fi implicat în rețea

Radu Drăgușin, despre scandalul pariuriurilor

Radu Drăgușin a vorbit cu impresarul său, Florin Manea, despre cazul Nicolo Fagioli și a precizat că nu a știut că banii pe care i-a cerut împrumutut colegul său erau pentru pariuri. În plus, internaținalul român s-a arătat foarte dezamăgit de faptul că numele său apare în acest scandal, mai ales că el nu a pariat niciodată.

El încearcă să se mențină curat. Asta a deranjat cel mai tare. Mi-a zis uite, vreau să ajut pe cineva și mi se leagă numele de ceva care nu e normal, nu e nimic din ceea ce eu reprezint. I-am spus asta e, să îți fie învățare de minte pentru altă dată.

Știi cum e, când ajuți pe cineva… nu trebuie să ajuți pe nimeni, doar pe familia ta, prietenii tăi. Știi cum e, au crescut împreună la juniori, aveau o relație bună la început. Mi-a zis să vă dau declarație din partea lui că nu a jucat niciodată în viața lui la pariuri. Și-a ajutat un coleg, atâta tot”, a fost reacția lui Radu Drăgușin transmisă prin impresarul său, potrivit ProSport.

Citește și: Jucător la Juventus, suspendat pentru pariuri. Dezvăluiri uluitoare despre dependența sa și amenințări: ”Am încetat să dorm noaptea. Datoria mă obseda”

Nicolo Fagioli a primit o suspendare de şapte luni după ce a recunoscut că a pariat pe meciuri de fotbal și o amendă de 12.500 de euro. De asemenea, va trebui să participe timp de cinci la şedinţe de tratament pentru a lupta cu dependenţa de jocurile de noroc.

Fotbalistul lui Juventus se află într-o situație destul de gravă. În total, acesta a adunat datorii de aproximativ trei milioane de euro la firmele de pariuri ilegale. ”Datoriile creșteau și am primit amenințări fizice grele, cum ar fi: `Îți rupem picioarele”, a  dezvăluit Nicolo Fagioli.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele