29 sept. 2023 | 22:17

Ce a decis soția lui Patrick Mouratoglou, după suspendarea Simonei Halep. „Știe care este secretul”

SPORT
Ce a decis soția lui Patrick Mouratoglou, după suspendarea Simonei Halep. „Știe care este secretul”

Soția lui Patrick Mouratoglou încearcă să arate că are mare încredere în soțul ei în contextul în care în presă au apărut mai multe zvonuri care anunțau că antrenorul și Simona Halep ar avea o relație amoroasă. Jurnaliștii au aflat ce a făcut Ada Obilu, după ce jucătoarea de tenis a fost suspendată patru ani pentru dopaj.

Cum vrea să arate soția lui Patrick Mouratoglou că are un mariaj fericit

Soția lui Patrick Mouratoglou a fost și ea prinsă în vâltoarea scandalului Simona Halep. S-a zvonit că frumoasa brunetă ar fi foarte supărată pe faptul că soțul ei ar fi avut o aventură cu jucătoarea și că aceste acuzații de dopaj nu ar fi decât rezultatul unei răzbunări pusă la cale de Ada Obilu. Această teorie a fost lansată în spațiul public de Dumitru Dragomir care a spus că Halep este victima unui act de gelozie.

„Ori a fost o răzbunare din partea apropiaților lui Mouratoglou, a soției lui. Nu pot să dezvolt. Poate să fie și așa! Nu că nu exclud, aș accentua pe chestia asta. Da, sigur că era geloasă”, a declarat fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Partenera lui Patrick Mouratoglou a negat că ar fi avut anumite bănuieli și le-a transmis jurnaliștilor că mariajul ei merge perfect și că emoțiile din ultima perioadă nu le-au daunat, ci le-au întărit relația. În încercarea de a arăta aceste lucruri, Ada Obilu ar fi postat pe rețelele sociale mai multe fotografii în care apare alături de soțul ei și în care zâmbesc fericiți, au concluzionat jurnaliștii de la Venturejolt.com.

„Ada și Patrick au avut o căsătorie fericită de-a lungul anilor, în ciuda numeroaselor acuzații care au circulat despre întâlnirile extraconjugale ale antrenorului. Ada a distribuit fotografii cu ea însăși și cu soțul ei pe rețelele de socializare, pentru a spulbera suspiciunile că acesta ar avea o aventură cu Simona Halep.

În numeroase interviuri, Patrick a susținut că relația cu soția lui este puternică, deoarece știe care este secretul pentru a o menține”, scrie sursa citată.

Patrick Mouratoglou a avut o viață amoroasă destul de agitată. A fost căsătorit cu desingerul Clarisse Mouratoglou, iar apoi a avut o relație cu Serena Williams. Nu este clar dacă povestea cu jucătoarea nu a început chiar în perioada în care era însurat. Cu Ada Obilu s-a căsătorit în anul 2016 și au împreună două fete, Charlotte și Juliette.

Semne de întrebare legate de implicarea lui Patrick Mouratoglou în scandalul Simona Halep

Nu doar despre Ada Obilu sunt semne de întrebare, în cazul Simona Halep, ci și despre Patrick Mouratoglou și angajații de la academia lui. Fizioterapeuta Candice Gohier a propus schimbarea a trei suplimente nutritive, iar directorul Frederic Lefebvre, fost colaborator al Serenei Williams, a fost de acord. Unul dintre aceste suplimente este Schinoussa Keto MCT, cel despre care avocații sportivei au demonstrat în instanță că a fost contaminat cu Roxadustat.

Produsul a fost cumpărat de la o firmă mică din Canada, iar aici există numeroase semne de întrebare și apărătorii sportivei au lăsat să se înțeleagă că nu înțeleg de ce nu s-a ales un nume important în domeniu și s-a apelat la o companie care cumpăra ingrediente din China. Avocații fostului lider mondial au anunțat că se vor adresa justiției și există informații că vor cere despăgubiri de zece milioane de euro.

Simona Halep a fost suspendată pe o perioadă de patru ani de tribunalul Sport Resolutions și a anunțat că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Sportiva a disputat ultimul meci pe 29 august 2022 și nu mai face parte din clasamentul WTA.