09 iul. 2023 | 07:55

Windows 11 se schimbă, din nou: ce este nou, cum te ajută

ACTUALITATE
Windows 11 se schimbă, din nou: ce este nou, cum te ajută

Aplicația de setări de pe Windows a suferit mai multe modificări, de-a lungul anilor, și încă nu a înlocuit complet panoul de control moștenit, cu toate că așa ar fi trebuit, susțin anumiți utilizatori.

Vestea bună este că, acum, Windows 11 își reproiectează din nou aplicația de setări, cel puțin pagina de pornire, adică.

Ce aduce nou versiunea 23493, pe Windows 11

Cea mai recentă versiune Insider a Windows 11, versiunea 23493, introduce o pagină de pornire a Setări reproiectată care afișează câteva dintre setările pe care ai putea dori să le modifici, cum ar fi imagini de fundal, afișaj sau sunet. Așadar, dacă ești genul acela de persoană, vestea poate fi considerată a fi una chiar bună.

Are, de asemenea, piese care afișează informații despre contul tău de Microsoft, cum ar fi cât spațiu mai ai pe contul aferent OneDrive și dacă ai sau nu un abonament activ la Microsoft 365, deși cea din urmă este o funcție cât se poate de inutilă.

Această pagină reproiectată îți va permite să iei măsuri rapide asupra părților sistemului de operare/contului tău care necesită urgent atenția ta.

Mai important, se va adapta pe măsură ce învață de la tine și de la fluxul tău de lucru, schimbând cardurile pe care le ți la va arăta. Restul aplicației de setări va rămâne neschimbată, doar pagina de pornire se schimbă.

În acest moment, noua variantă se va lansa pentru utilizatorii de pe canalul Dev. Cu excepția cazului în care dorești cu toată ardoarea să faci față erorilor potențiale, ai ocazia să faci o solicitare în acest sens. Totuși, ține minte că orice funcție nouă, testată numai în Dev are șanse uriașe de a veni la pachet cu tot fel de „gândăcei” enervanți.

Într-un ultim scenariu, poți aștepta ca modificarea Windows 11 să apară pentru toată lumea, astfel încât să eviți eventualele erori.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele