11 apr. 2023 | 14:12

Florin Călinescu, derapaj grav la adresa minorelor din dosarul lui Dan Diaconescu: „Niște derbedoaice”

ULTIMA ORĂ
Florin Călinescu, derapaj grav la adresa minorelor din dosarul lui Dan Diaconescu: „Niște derbedoaice”

Celebrul actor Florin Călinescu a spus, luni, în podcastul său că dosarul lui Dan Diaconescu „este o înscenare”, și a avut un derapaj grav la adresa minorelor implicate în acest caz pe care le-a numit „boarfe nenorocite”. În prezent Dan Diaconescu se află în arest la domiciliu, după ce a fost acuzat de act sexual cu un minor și folosirea prostituţiei infantile.

Florin Călinescu  a avut o reacție dură la adresa celor două fete de 15 ani cu care Dan Diaconescu ar fi întreținut relații sexuale. Cunoscutul actor a comentat cazul în podcastul său de pe You Tube. Actorul i-a luat apărarea fostului om de televiziune Dan Diaconescu și spune că totul este o înscenare și le indică vinovate pe cele două minore implicate în acest caz.

„Eu nu sunt ca colegul meu Dănuț, dar cred că a fost o înscenare cu boarfele alea nenorocite. Este pentru prima oară când un coleg este arestat că a concubinat cu niște boarfe care nu au făcut nicio reclamație. Nu au făcut nimic”, spune actorul în filmarea publicată pe 10 aprilie.

Declarațiile pot fi văzute  la 02:08:30.

Actorul a șters o parte din declarații

„Prietenul Dănuț Diaconescu, ca sa fie foarte clar a căzut undeva, într-o capcană, nu știu cum s-a lăsat el filmat de niște derbedoaice, alea n-au făcut reclamație, în sfârșit e o tevatură destul de complicată, că vezi Doamne, pericolul României, să-l blocheze, să nu-și facă iar televiziune, să nu ajungă președinte” a mai spus Florin Călinescu.

Această parte a fost eliminată ulterior din materialul video, precizează RealitateaPlus.

Discursul la adresa celor două minore a fost unul virulent. Inițial, în cadrul materialui filmat live, Florin Călinescu începea un adevărat atac la adresa minorelor din cazul Dan Diaconescu: „Bă da ce siguranță națională e că Dan Diaconescu a babardit două trufandale într-o camera de hotel”, a mai susținut actorul, potrivit sursei citate.

Fostul patron OTV a negat acuzațiile

Judecatorii au decis, vineri seara, ca Dan Diaconescu să fie plasat în arest la domiciliu. Parchetul Constanța a anunțat, vineri, că în perioada septembrie-noiembrie 2020 și în septembrie 2021, Dan Diaconescu a întreținut acte sexuale cu surori gemene în vârstă de 15 ani contra unor sume de 300-400 de lei.

„Sper ca în cel mai scurt timp toată țara și toți telespectatorii dumneavoastră să vadă că sunt absolut nevinovat. Ăsta este un început.De doi ani mă santajează”, a spus Dan Diaconescu,  pe 8 aprilie. În prezent Dan Diaconescu nu poate părăsi locuința sa din București până pe 6 mai.

Florin Călinescu, invitatul lui Dan Diaconescu

În 2014 Dan Diaconescu anunța începerea colaborării dintre OTV și România TV, iar primul invitat a fost actorul Florin Călinescu.

„Primul invitat va fi Florin Călinescu, cel care era să fie președinte. Chiar el a povestit că a avut o ofertă de la Virgil Măgureanu să candideze la președinție și a refuzat” , anunța atunci Dan Diaconescu.

 

Dan Diaconescu și Florin Călinescu emisiune RTV. Sursa foto: Pagina de Media

 

Emisiunea s-a întins până dimineaţa, iar la nivel naţional, în primele trei ore s-au uitat atunci la România TV, 175.000 de români în fiecare minut.

Dan Diaconescu a devenit celebru datorită emisiunii Dan Diaconescu Direct de pe OTV și serialului Elodia care s-a desfășurat în 2008-2009, în timpul căruia avocata cu același nume, dispărută în urma unei presupuse crime, era căutată de autorități și reporterii OTV.