REVIEW Murdaugh Murders: Deadly Dynasty – documentarul Netflix care îți demonstrează că nici bogații nu scapă de karma
Murdaugh Murders: Deadly Dynasty este un nou documentar pe care îl poți vedea pe Netflix și în care ți se demonstrează că nimeni, nici măcar bogații, nu scapă de karma.
Murdaugh Murders: Deadly Dynasty este format din trei episoade în care ți se explică începutul, parcursul, dar și decăderea familiei Murdaugh, care practică avocatura în Carolina de Sud din 1910, fiind un soi de adunătură de „baroni locali” americani.
De ce ar trebui să te uiți la Murdaugh Murders: Deadly Dynasty, pe Netflix
În data de 7 iunie 2021, agenții de poliție din Carolina de Sud au răspuns unui apel la 911 (varianta americană pentru 112), în timpul nopții, în care erau anunțați două persoane au murit la o reședință din Islandton.
Margaret Murdaugh, în vârstă de 52 de ani, și fiul ei, Paul Murdaugh, în vârstă de 22 de ani, au fost găsiți morți pe proprietatea familiei.
Alex Murdaugh, pe atunci în vârstă de 53 de ani, a fost cel care a sunat la poliție.
Practic, el și fiul său Richard, alias Buster, aveau să devină singurii membrii ai familiei rămași în viață.
În luna aprilie a aceluiași an, Paul, pe atunci în vârstă de 20 de ani, a fost arestat și ulterior inculpat sub acuzația că ar fi provocat moartea unei fete.
După ce a participat la o petrecere pe Insula Parris, în februarie, Paul, care ar fi băut și s-ar fi urcat la volanul unei bărci cu cinci pasageri care s-a izbit de un stâlp de pod. Mallory Beach, în vârstă de 19 ani, a fost aruncată din barcă. Cadavrul ei a fost găsit o săptămână mai târziu.
În mai 2019, Paul a pledat nevinovat. A fost eliberat pe o cauțiune de 50.000 de dolari. Nu fusese stabilită nicio dată de judecată.
La câteva zile după crime, frații lui Alex au apărut la Good Morning America, insinuând că Paul a fost amenințat online înainte de a fi, la rândul lui, asasinat și insistând că Alex nu are nimic de-a face cu moartea soției și a fiului său.
În mod evident, intriga este mult mai complicată de atât, însă la sfârșitul documentarului Netflix vei înțelege de ce „ulciorul nu merge de două ori la apă” nici măcar pentru cei bogați.