11 sept. 2020 | 07:30

Google te ajută să faci bani din vlogging și conferințe online: ce aplicație a lansat acum

ACTUALITATE
Google te ajută să faci bani din vlogging și conferințe online: ce aplicație a lansat acum

În cazul în care cauți noi soluții pentru a câștiga bani pe internet, Google a dezvoltat o soluție software interesantă, cu potențialul de a dobândi mulți fani.

În interiorul Google, activează o divizie intitulată Area 120. În mod oficial, aceasta este un incubator de startup-uri. În practică, angajații Google au un loc în care pot lucra la proiecte personale, în afara sarcinilor de la birou. De cele mai multe dintre acele proiecte nu auzi niciodată nimic, există însă și excepții, precum Fundo.

Cea mai nouă aplicație ieșită din Area 120 este Fundo. Aceasta este o nouă platformă pentru a ajuta YouTuberi și alți influenceri din online să găzduiască evenimente online cu acces contra cost. Indiferent că ai în vedere întâlniri cu fanii, workshop-uri sau diverse traininguri, atât timp cât te gândești să monetizezi o activitate online, Fundo s-ar putea să fie o soluție foarte prietenoasă pentru a-ți atinge scopul.

Gazdele pot decide ce tarife practică pentru un bilet de acces digital sau pot alege să ofere invitații gratuite. Aplicația software de la Google se ocupă de întreaga parte logistică a procesului, de la distribuirea de bilete până la transmisiunea live a evenimentului. Ideea este ca realizatorii de conținut să nu mai fie nevoiți să sară dintr-o aplicație în alta pentru a îndeplini câteva sarcini simple.

Una dintre particularitățile serviciului este că doar persoanele cu bilet achiziționat îți pot accesa fluxul video. Nu este ca și cum întregul conținut se ascunde în spatele unui link pe care îl poți partaja cu ușurință printr-un mesaj pe Messenger sau WhatsApp.

În ceea ce privește persoanele care cumpără bilete pentru a participa la videoconferințe pe Fundo, nu au nevoie decât de aplicația omonimă descărcată de la Google. Partea interesantă este că, deși ai crede că lansarea aplicației este o consecință a pandemiei de coronavirus, de fapt, se lucrează la ea de aproximativ doi ani. În prima etapă, aplicația este disponibilă în SUA și Canada, dar nu ar trebui să dureze mult până când ajunge în alte colțuri ale mapamondului.

google 120

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele