21 mai 2020 | 09:30

Telefonul de top pe care nu-l poți cumpăra, lansat de Samsung: cine ar trebui să-l folosească

ACTUALITATE
Telefonul de top pe care nu-l poți cumpăra, lansat de Samsung: cine ar trebui să-l folosească

Dintr-un set de motive greu de înțeles, Samsung a decis să lanseze o variantă de Galaxy S20 care nu poate fi cumpărată de nimeni. Acest dispozitiv e cât se poate de atrăgător, dar nu este destinat utilizatorilor obișnuiți.

Intitulat Galaxy S20 Tactical Edition, gadgetul din imaginea de mai sus este destinat utilizării în armată, de către cadrele militare și cam atât. Acesta a fost creat special în conformitate cu pretențiile armatei americane și a guvernului federal.

Accentul în cazul Galaxy S20 Tactical Edition s-a pus atât pe criptarea datelor, cât și pe rezistența la trânte. La cum arată, tind să cred că ar rezista și la gloanțe, dar nu știu sigur. În orice caz, din momentul în care l-ai pornit, gadgetul integrează douâ rânduri de criptare a datelor pentru a găzdui fără emoții date sensibile de la organizații guvernamentale. În plus, se conectează la puncte radio tactice și sisteme avansate de comunicații folosite în misiuni.

Tot la capitolul funcții de luptă, intră un sistem automatizat de închidere și pornire a ecranului când folosești ochelari night vision, cu vizibilitatea pe timp de noapte. Dacă vrei să nu fii detectat sau ascultat de inamic, poți activa un mod de utilizare al smartphone-ului care întrerupe comunicațiile LTE și dezactivează orice emisii de frecvențe radio. În plus, integrează un mecanism facil de deblocare pentru momentele în care ții telefon pe orizontală, montat la piept.

Dincolo de aceste detalii, vorbim de același Galaxy S20 pe care s-ar putea să-l știi deja. Este un telefon construit în jurul unui panou de 6,2 inci, cu o rezoluție nativă 1440p, un SoC Snapdragon 865, 12GB RAM și memorie internă de 128GB ce poate fi mărită prin carduri microSD. Acumulatorul are 4000 mAh. Noul smartphone va fi disponibil din al treilea trimestru al acestui an doar prin anumite canale oficiale și parteneri.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele