19 mart. 2019 | 07:55

Black Shark 2: cel mai bun telefon de gaming, lansat de Xiaomi

ACTUALITATE
Black Shark 2: cel mai bun telefon de gaming, lansat de Xiaomi

După lungi speculații pe marginea subiectului, Xiaomi a lansat noul său smartphone de gaming. Intitulat Black Shark 2, acesta include îmbunătățiri importante comparativ cu prima generație.

Dacă te gândeai de mult timp să faci o investiție într-un smartphone dedicat plăcutei activități de gaming, noul gadget al celor de la Xiaomi s-ar putea să fie soluția cea mai bună. Black Shark 2 este construit în jurul unui panou OLED de 6,39 inci produs de Samsung, cu o latență de 43,5ms și sensibil la presiune. Poți personaliza forța cu care apeși pe ecran pentru ca experiența să fie una mai plăcută.

Panoul are o rezoluție nativă 1080p+, suportă HDR și este capabil să afișeze 100% din gamutul DCI-P3. Prin patru senzori de culoare a luminii ambientale, ecranul îți va afișa în permanență culori corecte. Luminozitatea specifică este de 430 niți. Difuzoarele stereo sunt instalate pe partea din față, ca să nu le acoperi când îl ții strâns în mână. Senzorul de amprentă este integrat în ecran, pentru a-ți permite să atașezi diverse accesorii pe spate.

În ceea ce privește configurația hardware a gadgetului, terminalul este construit în jurul unui Snapdragon 855. Are un sistem de răcire cu lichid intitulat Liquid Cool 3 ce promite o temperatură de 14 grade Celsius. O carcasă adițională facilitează scăderea temperaturi cu 5 grade mai mult.

Dacă ai vreo problemă cu fluența într-un joc, poți activa Ludicrous mode. Acesta taie orice filtre și restricții în ceea ce privește performanța procesorului și chipsetului grafic, a conexiunii la rețea sau a timpului de încărcare. În mod previzibil, atunci, se va încălzi mai tare. Apropo de încărcare, terminalul utilizează un acumulator de 4000 mAh ce se încarcă rapid cu 27W.

Pe partea de captură, are două camere principale, una de 48 megapixeli cu senzor Quad Bayer și F/1.75. A doua este telefoto cu zoom 2x și 12 megapixeli. Camera pentru selfie-uri este de 20 megapixeli cu F/2.0.

Black Shark 2 este deja disponibil pentru achiziție în China la această adresă. Îl poți cumpăra cu 6GB RAM și 128GB spațiu de stocare la prețul de 420 de euro sau cu 12GB RAM și 256GB de memorie internă la 550 euro.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele