02 mai 2018 | 07:56

Instagram devine aplicație de video chat și include o serie de actualizări

ACTUALITATE
Instagram devine aplicație de video chat și include o serie de actualizări

În cadrul conferinței F8 desfășurată de curând, oficialii Facebook au detaliat o serie de actualizări aduse celor mai populare servicii din portofoliu. Instagram a fost destul de sus pe lista priorităților.

Pe lângă update-urile importante aduse aplicației Facebook, oficialii gigantului american vor implementa în Instagram mai multe schimbări pe parcursul următoarelor săptămâni. Nu există un termen clar pentru fiecare funcție în parte, dar viitorul sună bine pentru fanii rețelei de socializare. Instagram-x-Spotify-Launch-Asset

Dacă folosești intens Instagram Stories sau InstaStories, îți va fi mai ușor ca niciodată să postezi ceva nou în acea secțiune a aplicației. O serie de aplicații de mobil se vor integra direct cu Instagram pentru a facilita postarea fără intermediari.

Spotify și GoPro sunt primele pe listă. Direct din aplicația ta de streaming Spotify vei putea posta o imagine cu melodia, albumul sau playlistul pe care îl asculți, cu un link pentru a fi redat in-app de către cei care îți văd postarea. Din GoPro vei posta direct clipuri în InstaStories, fără link-uri și fără să fie nevoie să îți interconectezi conturile. Dacă obișnuiești să repostezi automat poveștile tale din Instagram pe Facebook, noile opțiuni de integrare cu diverse aplicații terțe pe care le-am detaliat mai sus vor funcționa și în acel scenariu. instagram video chat

Instagram devine un instrument de video chat. Noua funcție poate fi apelată din colțul din dreapta sus al oricărei ferestre de mesaje directe – DM. Nu contează dacă vei încerca să intri într-o video conferință cu o singură persoană sau câțiva prieteni, va funcționa la fel de bine ca pe Messenger. Nu a fost menționată în mod explicit o limită a numărului de persoane participante, dar probabil că este vorba de patru persoane.

O serie de efecte noi pentru realitate augmentativă vor fi integrate în Instagram pentru obținerea unor efecte mai verosimile. Depinde de tine dacă te încântă.

O nouă secțiune intitulată Explore va fi integrată în meniul aplicației, în spatele butonului Search. Fiecare element din acea pagină este personalizat în funcție de preferințele tale și de activitatea ta pe Instagram. Acolo vei găsi rapid conturi pe care ar trebui să le urmărești împărțite pe categorii.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele