09 mai 2017 | 07:23

Acum îți poți înregistra propria voce pentru indicații pe Waze

ACTUALITATE
Acum îți poți înregistra propria voce pentru indicații pe Waze

Cei de la Waze au fost din totdeauna ghiduși cu pachetele de voci pe care le-au oferit utilizatorilor. Noua versiune vă permite însă să vă înregistrați propria voce sau pe cea a unui apropiat.

Waze este una dintre cele mai populare aplicații de navigație de pe întregul mapamond. Deși este deținută de Google, ca multe alte servicii online de care suntem dependenți, compania din spatele Waze face eforturi evidente pentru a aduce actualizări utile aplicației de mobil omonime. Când vine vorba de pachete de voci, de-a lungul anilor, ați putut apela la Mr. T, Jeremy Clarkson, C-3PO, Morgan Freeman, Kevin Hart, Shaquille O`Neal, Terry Crews, T-Pain, Ed Helms, Stephen Colbert, Neil Patrick Harris, Jay Leno, Arnold Schwarzenegger și nu numai.

Pentru a duce experiența ghidajului audio la un alt nivel, cei de la Waze au incorporat în noua versiune de Android a aplicației posibilitatea înregistrării propriilor voci. Astfel, poți apela la o persoană apropiată, un prieten sau un bunic pentru a-și înregistra vocea in-app. ,,Introducem reportofonul Waze! Înregistrează-ți propria voce pentru a te ghida pe drum. În setările tale Waze, accesează secțiunea Sound & Voice pentru a accesa Reportofonul (Voice Recorder) și apelează la copii sau prieteni pentru a înregistra un stil de voce favorit.” Descrierea oficială a aplicației detaliază foarte clar noul update.

Procesul efectiv de înregistrare a vocii pentru navigație este cât se poate de simplu. Există o listă de fraze pe care trebuie să le atingi pentru a le înregistra. Ideal ar fi să nu fii foarte glumeț cu această funcționalitate, dar nu te oprește nimeni să-i faci o glumă proastă unui prieten și să-i înregistrezi ia-o la stânga, când fraza de pe ecran este ia-o la dreapta. 

Noua funcție de reportofon a fost introdusă în versiunea de Android a Waze pe care o puteți descărca acum din Google Play. Nu știm exact când va fi disponibilă și pentru posesorii de iPhone.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele