13 oct. 2015 | 16:48

Windows 10 va deveni un sistem de operare și mai bun

ACTUALITATE
Windows 10 va deveni un sistem de operare și mai bun

Windows 10 va primi câteva feature-uri extrem de interesante în viitorul apropiat.

Windows 10 s-a dovedit un mare succes pentru compania cu sediul în Redmond pe parcursul ultimelor săptămâni. După cum au declarat oficiali din cadrul Microsoft la ultima conferință importantă, nu mai puțin de 110 milioane de dispozitive folosesc Windows 10 acum. Oficialii Microsoft le-au promis deja acţionarilor companiei că în maximum trei ani Windows 10 va atinge pragul fabulos de un miliard de utilizatori. Dacă acest pronostic va deveni realitate, noul Windows ar putea intra în istorie ca stând la baza celei mai rapide rate de adopţie din toate timpurile.

În ciuda popularității sistemului de operare, cei de la Microsoft se străduiesc să facă sistemul de operare și mai performant. Astfel, conform site-ului BGR, vom avea parte de un update care va include câteva feature-uri interesante. Pentru început, mesajele, apelurile vocale și apelurile video prin Skype sunt acum integrate în Windows 10.

De asemenea, Cortana poate acum înțelege scrisul de mână din notele tale și poate seta alarme pe baza locațiilor, orelor și diverselor indicații pe care le detectează. Acest lucru se va dovedi extrem de util dacă luăm în considerare faptul că unele dintre noile dispozitive vor beneficia de un Stylus. Nici Microsoft Edge nu a fost ignorat, iar nou feature vă va permite să vedeți ce este deschis într-un tab plasând indicatorul peste tab-ul respectiv. Pentru o listă completă a modificărilor, puteți accesa blogul oficial al companiei.