24 ian. 2024 | 09:50

Simona Halep a petrecut o seară specială la Dubai. Cu cine a fost surprinsă sportiva în oraș FOTO

SPORT
Simona Halep a petrecut o seară specială la Dubai. Cu cine a fost surprinsă sportiva în oraș FOTO

Simona Halep se află în Dubai, unde se antrenează în așteptarea procesului de la TAS. Fostul lider mondial a petrecut o seară specială alături de bârbatul care îi este alături și o ajută în această perioadă grea. Cu cine a ieșit în oraș fostul lider mondial.

Cu cine a ieșit în oraș Simona Halep

Simona Halep a fost suspendată pentru o perioadă de patru ani de tribunalul Sport Resolutions și a fost scoasă din tenis până pe 6 octombrie 2026, după ce a fost depistată pozitiv la un test anti-doping la US Open 2022. Sportiva va încerca să dovedească în fața judecătorilor de la Lausanne că este nevinovată și să obțină o reducere a pedepsei. Ea va fi audiată între 7 și 9 februarie.

În această perioadă, Simona Halep se află în Dubai, unde se antrenează alături de noul staff, după despărțirea de Patrick Mouratoglou: preparatorul fizic Yutaka Nakamura (50 de ani) și fizioterapeutul Sabin Topală (27 de ani), fotbalist cu prezențe în Liga 2 din România. Ea trage tare pentru a se menține în formă în așteptarea verdictului de la TAS.

Dar, pe lângă antrenamente, Simona Halep se și relaxează. Campioana de la Roland Garros și Wimbledon a petrecut o seară în oraș pentru a sărăbători ziua de naștere a fizioterapeutului său. Ea și Sabin Topală au ieșit la restaurant cu acest prilej, iar de la masă nu a lipsit nici  preparatorul fizic japonez. Bărbatul a urcat pe Instastory o fotografie de la restaurant, alături de jucătoarea de tenis și de celălalt membru al staff-ului.

Simona Halep revine pe teren

Simona Halep nu are voie să joace în nicio competiție oficială, dar a primit șansa de a reveni pe terenul de tenis după o pauză de aproape doi ani. Aceasta a fost invitată și a acceptat să participe la un un meci demonstrativ, alături de Andrei Pavel, în cadrul celei de-a 5-a ediție a Sports Festival, eveniment care va avea loc la Cluj-Napoca.

Cei doi vor juca împotriva celebrului cuplu din sportul alb, Steffi Graf – Andre Agassi, care au câștigat împreună 30 de titluri de Grand Slam. . Partida se va desfășura pe 15 iunie 2024.

Citește și: ”N-a fost deloc inteligent”. Simona Halep, acuzată de o semifinalistă de la Wimbledon. Ce îi reproșează sportivei din România

Mă bucur tare mult de venirea lui Steffi Graf și Andre Agassi, am avut șansa să îi întâlnesc și să am discuții cu ei despre tenis, emoții, presiune, la Las Vegas, împreună cu Darren.

Întâlnirea cu ei m-a ajutat mult, mai ales mental, pentru că eu mereu am fost o persoană emotivă la meciuri și mai ales atunci când aveam de apărat puncte. Chiar m-au luat pe teren amândoi și mi-au spus că atunci când am de apărat puncte este un lucru extraordinar”, a spus sportiva pentru canalul de Youtube al festivalului.

Ion Țiriac, verdict dur despre Simona Halep înaintea deciziei de la TAS

Ion Țiriac (84 de ani), unul dintre cei mai influenți oameni din tenis și cel care i-a ghidat din umbră cariera Simonei Halep, a spus ce crede că se va întâmpla la TAS. Dar verdictul acestuia este unul dur pentru fostul lider mondial.

Citește și: Patrick Mouratoglou, distrus de scandalul Halep. Detaliile din relaţia celor doi care l-au nimicit pe antrenor

”Mă îndoiesc că TAS-ul face foarte mult. În general, nu fac, pentru că au hotărât ăia care știu ce au hotărât. Simona Halep a făcut o singură greșeală. Nu a spus de la început: ‘vă rog să îi luați pe oamenii care au grijă de mine, nu pe mine. De-aia îi plătesc’”, a spus, recent, Ion Țiriac.

Miliardarul s-a referit la faptul că Simona Halep nu a spus, cu subiect și predicat, faptul că Patrick Mouratoglou este cel vinovat pentru întreaga situație.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele