23 sept. 2024 | 20:34

Marian Godină a rămas fără un obiect foarte scump, în timp ce ajuta sinistrații din Cudalbi, Galați. El a transmis și un mesaj pentru cel la care a ajuns „bagajul” său

ACTUALITATE
Marian Godină a rămas fără un obiect foarte scump, în timp ce ajuta sinistrații din Cudalbi, Galați. El a transmis și un mesaj pentru cel la care a ajuns

Polițistul Marian Godină a relatat pe rețelele de socializare un incident amuzant și, totodată, neașteptat care a avut loc în timp ce ajuta sinistrații din Cudalbi, județul Galați, afectați de inundații. Într-o postare pe Facebook, Godină a dezvăluit cum a rămas fără o pereche de ghete tactice scumpe. Se pare că acestea au ajuns, fără voia, lui tot în proprietatea sinistraților, împreună cu alte articole. În ciuda pierderii, polițistul a transmis un mesaj plin de umor și înțelegere.

Ajutor pentru sinistrați și un obiect pierdut pe drum

Marian Godină a povestit cum, după ce a ajuns în localitatea Cudalbi pentru a ajuta sinistrații, a decis să își schimbe ghetele Lowa Zephir, un model foarte apreciat în rândul celor din domeniu, cu cizme de cauciuc, potrivite pentru terenul noroios. Ghetele au fost puse într-o pungă, alături de încălțămintea unui coleg, și lăsate în mașină. Însă, pe parcursul acțiunilor de distribuire a ajutoarelor, acestea au ajuns, fără să își dea seama, în mâinile localnicilor.

„În materie de îmbrăcăminte și încălțăminte tactică nu am făcut niciodată rabat de la calitate și am cheltuit o mică avere pe astfel de articole vestimentare. Ca încălțăminte, am observat că majoritatea băieților care știu cu ce se mănâncă lucrurile astea poartă ghete Lowa Zephir, așa că mi-am cumpărat o pereche de care am fost tare încântat. Cu ghetele astea am mers încălțat vineri în Cudalbi, județul Galați, pentru a da o mână de ajutor oamenilor afectați de inundații.”

După ce și-a lăsat ghetele într-o pungă în mașină și s-a încălțat cu cizmele de cauciuc, Godină și colegii săi au început să distribuie ajutoare localnicilor afectați de inundații, repetând procedura pe parcursul a două zile.

„Am împărțit lopeți, roabe, alimente, încălțăminte, haine etc. Sâmbătă la prânz, fiind gata de plecare, m-am dus la mașină să mă încalț, cu gândul să las cizmele de cauciuc tot pentru localnici. Văzând că în mașină nu e nicio pungă, mi-am dat seama rapid că a fost distribuită toată încălțămintea, inclusiv ghetele noastre.”

Mesaj pentru noul proprietar al ghetelor

Într-un mod specific stilului său caracteristic, Marian Godină a ales să abordeze situația cu umor, adresându-se persoanei care a primit, din greșeală, ghetele sale scumpe.

„Dragi locuitori din Cudalbi, dacă vedeți pe uliță pe careva încălțat cu ghete negre tactice, să știți că ghetele alea-s tare șmechere și tare multe au văzut la viața lor, că le purtam și la serviciu. Iar celui care le poartă să-i transmiteți să fie sănătos!”

Ce preț au bocancii tactici Lowa Zephyr pierduți de Marian Godină

Postarea lui Marian Godină nu a rămas fără ecouri în social media. Cum era de așteptat, unii s-au amuzat, alții l-au lăudat, alții au recunoscut valoarea bocancilor tactici pe care i-a pierdut, iar alții l-au acuzat că se laudă.

Bocancii tactici pe care i-a pierdut Marian Godină în Cudalbi, Galați, costă în jur de 800 lei

Bocancii tactici pe care i-a pierdut Marian Godină în Cudalbi, Galați, costă în jur de 750 lei

”Am avut o cariera de 30 de ani in armata cu 5 „iesiri” in Afgasnistan si Iraq si pot spune fara sa gresesc ca Lowa, ca vorbim de Zephyr sau de varianta Desert Elite, este in top 5 ghete / bocanci tactici”, a scris un bărbat care a comentat la postarea lui Marian Godină.

Lowa Zephyr este o marcă de ghete tactice renumită pentru durabilitatea, confortul și performanțele sale superioare. Concepute pentru utilizarea în condiții dificile, aceste ghete oferă susținere excelentă și aderență pe teren variat, fiind preferate de profesioniști din domeniul militar, al forțelor de ordine și al activităților outdoor. Materialele de înaltă calitate și designul ergonomic asigură atât protecție, cât și o greutate redusă, ceea ce le face ideale pentru purtarea îndelungată în situații extreme.