08 feb. 2024 | 11:00

La 10 ani de la divorț, a spus totul despre viața de după despărțirea de fotbalistul român. ”Cu ce te ajută?”

SPORT
La 10 ani de la divorț, a spus totul despre viața de după despărțirea de fotbalistul român. ”Cu ce te ajută?”

Diana Munteanu (45 de ani), una dintre vedetele din showbiz-ul românesc, a povestit cum decurge viața ei la 10 ani de la divorț.

Diana Munteanu a fost căsătorită 10 ani cu Claudiu Niculescu

Prezentatoarea TV a fost măritată șapte ani cu fostul fotbalist român Claudiu Niculescu (47 de ani), iar cei doi au și un copil împreună, un băiat, David.

Munteanu nu și-a mai refăcut viața după ce s-a despărțit de fostul căpitan al lui Dinamo, dar a spus și cum a văzut viața ei de când a redevenit singură.

Diana Munteanu / Foto: Instagram-@officialdianamunteanu

Diana Munteanu / Foto: Instagram-@officialdianamunteanu

”Nu-mi place să-mi plâng de milă, să mă văicăresc. Cu ce te ajută? Eu nu înțeleg oamenii care se plâng.

Sunt niște lucruri pe care le-am luat atât de normal și de firesc, le-am privit exact așa cum au venit și cred că de-asta le-am parcurs ușor. Niciodată nu zic: ‘Aoleu, ce mă fac?’. Merg mai departe.

N-am avut niciodată momentul ca să am nevoie să mă remontez, nu știu cum e. Le iau așa cum vin și le fac ca atare.”, a mărturisit Diana Munteanu pentru unica.ro.

Citește și: Ce a păţit Diana Munteanu pe aeroport a înspăimântat-o. Vedeta de la Antena 1 s-a urcat pe scaune, nu a mai rezistat

Diana Munteanu, despre Claudiu Niculescu la 10 ani de la divorț. ”Așa mi se pare firesc”

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au fost căsătoriți timp de șapte ani, din 2007 până în 2014. După divorțul pronunțat acum zece ani, David a rămas în grija mamei, dar actualul antrenor a păstrat mereu relația cu copilul.

„Minunat, ca întotdeauna (n.red.: colaborează cu Claudiu Niculescu în creșterea lui David). Așa mi se pare și firesc să fie. Lucrurile nu se vor schimba niciodată în planul acesta.

E perfect și așa trebuie să fie, așa consider”, a mai spus Diana Munteanu, conform aceleiași surse.

Citește și: Diana Munteanu a vrut să îşi etaleze trupul bine lucrat, însă a fost taxată imediat de fani. Ce i-au transmis internauţii: „E doar o opinie”

 

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele