29 ian. 2024 | 13:13

Gigi Becali, dezlănțuit după ce FCSB a umilit pe Craiova: ”Să vedeți ce vor fi Real Madrid și Barcelona în fața mea”

SPORT
Gigi Becali, dezlănțuit după ce FCSB a umilit pe Craiova: ”Să vedeți ce vor fi Real Madrid și Barcelona în fața mea

FCSB a spulberat-o pe Universitatea Craiova, în deplasare, scor 3-0, și păstrează un avans confortabil în campionat. Gigi Becali jubilează după acest succes și anunță o perioadă de glorie pentru echipa sa, despre care spune că se va bate de la egal la egal cu granzii din Europa.

Gigi Becali jubilează după Universitatea Craiova – FCSB. Ce a spus

FCSB defilează în lupta spre primul titlu din 2015 încoace, având un avans de 11 puncte fîn clasament față de Rapid, ocupanta locului doi. La aproximativ 12 ore de la finalul jocului din Bănie, Gigi Becali (65 de ani) a susținut tradiționala conferință de presă la proprietatea sa din Aleea Alexandru.

După triumful din Bănie, Gigi Becali este sigur că FCSB va câștiga titlul la finalul campionatului și va lupta să intre în grupele Champions League. Mai mult, latifundiarul susține că echipa sa va răpune și marile cluburi ale Europei.

Gigi Becali, dezlănțuit după ce FCSB a umilit pe Craiova: ”Să vedeți ce vor fi Real Madrid și Barcelona în fața mea"

FCSB este lider în SuperLiga. Sursa foto: Sport Pictures

„Atât timp cât voi fi credincios Dumnezeului meu, de nu vom bate Barcelona, Real Madrid, Manchester City și Paris Saint-Germain… trebuie să fiu credincios.

Nu m-am ținut de cuvânt, dar acum să vedeți, stați să crească cupolele pe biserică, să îndeplinesc făgăduințele Domnului, stai să fac și pictura și o să vedeți voi ce vor fi Barcelona și Real Madrid în fața mea”, a spus Gigi Becali.

”Ei spun: `Să-i călcăm pe cap`”

Patronul FCSB-ului a acuzat jocul dur al jucătorilor de la Universitatea Craiova în derby-ul cu FCSB. Aceștia au văzut două cartonașe galbene în primele cinci minute ale meciului. În plus, Gigi Becali a ironizat gruparea finanțată de Mihai Rotaru.

Citește și: Gigi Becali dezlănțuit la adresa lui Dorin Rotariu: ”Ai ceva la cap?” Dezvăluirea latifundiarul despre Mihai Stoica

”Mi-am dat seama. Care e diferența între mine și ei? Hai să nu spunem ei, să spunem Mihai Rotaru. Eu am fost la echipă acum vreo trei ani și le-am spus: `Jucați fotbal, aveți familie, copii, nu v-ar plăcea să vă rupă alții picioarele. E meseria voastră. Fotbal, nu lupte. Jucați fotbal`.

Ei aseară au spus: `Să-i călcăm pe cap`. Eu îi învăț să joace fotbal, ei spun: `Să-i călcăm pe cap`”, a adăugat patronul FCSB-ului.

Mesajul trimis de Gigi Becali lui Mihai Rotaru după meci

Gigi Becali nu s-a putut abține și a râs și de patronul Craiovei, care se lăudase înainte de meci că Universitatea are jucători mai buni decât FCSB. Latifundiarul din Pipera a dezvâluit și ce mesaj i-a trimis după derby-ul în care roș-albaștrii au făcut instrucție cu oltenii.

Când ai 13 puncte distanță, nu mai ai emoții! Când ai diferență de puncte, stai relaxat și aștepți spectactacolul. Avem doi fundași centrali care sunt esențiali în joc.

Citește și: Mihai Rotaru s-a dus în vestiar după umilința Craiovei cu FCSB. Acuzații dure la adresa arbitrajului

Când am văzut asta cu posturile, am leșinat de râs. Singurul jucător de la ei, care este valoros, e Mitriță, dar nu poate să fie peste Coman. Singurul care poate să fie mai bun pe post este Bancu, care cred că e mai bun decât Radunovic. În rest, nu are nimic mai bun decât noi.

I-am dat mesaj (n.r. lui Mihai Rotaru) și i-am spus ”Ți-am dat nana, de o să ții minte toată viața ta”, s-a amuzat Gigi Becali.

FCSB este lider în campinat cu 50 de puncte, în timp ce Universitatea Craiov ocupă poziția a cincea și și-a luat adio de la lupta pentru titlu.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele