11 mart. 2024 | 14:18

Gigi Becali a găsit vinovatul pentru umilința din derby-ul cu Rapid: ”E clar c-a fost așa”. I-a decis soarta lui Tîrnovanu

SPORT
Gigi Becali a găsit vinovatul pentru umilința din derby-ul cu Rapid: ”E clar c-a fost așa”. I-a decis soarta lui Tîrnovanu
Gigi Becali, patron FCSB.

Gigi Becali a luat foc după Rapid- FCSB 4-0. Imediat după meci, latifundiarul a anunțat că dă afară mai mulți jucători, dar la două zile după umilința din derby a spus cine este vinovat pentru înfrângere și ce a decis în privința lui Tîrnovanu. Ce a spus patronul roș-albaștrilor.

Ce a spus Gigi Becali după umilința din Rapid – FCSB

Rapid a învins pe FCSB, scor 4-0, în cadrul etapei cu numărul 30 din SuperLiga României. Vicecampioana României nu mai încasase patru goluri de la meciul cu giuleștenii, de la finalul sezonului trecut. După umilința din derby, Gigi Becali (65 de ani) și-a desfiinţat toate vedetele și a spus că-i va scoate din echipă pe Ștefan Tîrnovanu și pe Tavi Popescu.

La două zile după Rapid – FCSB, Gigi Becali s-a declarat responsabil de înfrângerea suferită în fața Rapidului și a subliniat că jucătorii nu au nicio vină.

Rapid- FCSB, etapa 30 din SuperLiga României. Foto: Sport Pictures

”Au jucătorii vreo vină? E vina mea. E vorba de trufia mea. Am stat și m-am gândit că am zis că batem cu 4-0. Prima repriză a fost a noastră, dar după aceea a zis Dumnezeu «Ți-am făcut echipă, dar iei bătaie. Dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a deșteptat. Totul a făcut Dumnezeu. Nu e vina jucătorilor, ei au jocul lor. Nu a fost pentru ei, ci pentru mine. (…)

Mi-am cerut iertare la toată lumea și imediat mai zic ceva. După, vine iar Dumnezeu cu bătaia. Eu nu mai vreau bătăi de la Dumnezeu. Asta cu 4-0 e bătaie de la Dumnezeu. E clar c-a fost așa. Domnul să mă ierte și cu asta basta”, a declarat latifundiarul din Pipera la conferința de presă de la palat.

I-a decis soarta lui Ștefan Tîrnovanu

Dezamăgit de prestația lui Ștefan Tîrnovanu din derby, Gigi Becali l-a amenințat că îl va trece pe banca de rezerve. Dar miliardarul s-a răzgândit și a spus că nu are de gând să mai ia măsuri împotriva portarului său pentru că nu vrea ca acesta să rateze prezența la EURO 2024. Patronul FCSB-ului a făcjut referire și la Tavi Popescu.

”Târnovanu? El o să mai aibă șanse. E vina mea! Nu e vina lui. Trebuie să mai aibă șanse. Jucătorii erau pe primul loc. Dumnezeu a făcut pentru mine.

Vezi și: Gigi Becali, dezlănțuit după Rapid-FCSB. I-a făcut praf pe liderii echipei: ”Îl scot și bag un jucător de 16 ani”

Târnovanu trebuie să fie mai concentrat în poartă. Asta e situația. Nu pot să scot pe băiat, că e vorba de echipa națională. Nu fac eu d-astea. Tavi Popescu? George… O să vedem”, a spus azi Gigi Becali.

Gigi Becali, trei înfrângeri drastice în fața Rapidului de când a preluat echipa

Gigi Becali a devenit patron al echipei roș-albastre pe 23 ianuarie 2003. Din acel moment și până acum, FCSB și Rapid s-au întâlnit de 36 de ori.

Giuleștenii s-au impus de 11 ori, 15 meciuri s-au terminat la egalitate, iar 10 au fost câștigate de echipa latifunddiarului din Pipera. Dar trei partide s-au încheiat cu înfrângeri drastice pentru FCSB. Iată care sunt acestea.

Vezi și: Pățania cu Gigi Becali despre care nimeni nu știa: „Sună telefonul, seara… din partea lu’ patronu. A zis că-mi bagă 100 de milioane în cont”

  • Rapid – FCSB 4 – 0 – 09.03.2024
  • FCSB – Rapid 1 – 5 – 27.05.2023
  • Rapid – FCSB 5 – 1 – 18.04.2010

De altfel, șase partide din cele opt disputate între cele două echipe de la revenirea Rapidului în prima ligă s-au încheiat cu victoria echipei de sub Grant.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele