02 iun. 2024 | 09:51

Filmul de pe Netflix, o poveste captivantă despre supraviețuire: „Mercy”, plin de tensiune și dramă, e în top la noi în țară

ACTUALITATE
Filmul de pe Netflix, o poveste captivantă despre supraviețuire:

“Mercy” este un film de acțiune și thriller lansat în 2023, disponibil pe Netflix, care îmbină tensiunea și drama într-o poveste captivantă despre supraviețuire și lupta pentru dreptate.

Filmul de pe Netflix care îți taie răsuflarea

Filmul de pe Netflix urmărește povestea unei doctorițe și fost ofițer militar, care se găsește prinsă într-o luptă mortală pentru supraviețuire atunci când mafia irlandeză preia controlul spitalului unde lucrează și fiul ei este luat ostatic.

Regizat de Tony Dean Smith și scris de Alex Wright, “Mercy” îi are în rolurile principale pe Leah Gibson, Jonathan Rhys Meyers și Jon Voight3. Gibson interpretează personajul principal, Michelle, o femeie care trebuie să-și folosească abilitățile de luptă și experiența militară pentru a naviga prin situația periculoasă în care se află.

Jonathan Rhys Meyers joacă rolul lui Sean Quinn, un membru al mafiei irlandeze, iar Jon Voight îl interpretează pe Patrick Quinn, capul familiei criminale. Filmul explorează temele conflictului familial, ale trădării și ale corupției, în timp ce Michelle trebuie să lupte nu doar cu inamicii externi, ci și cu demonii interni și cu trecutul său complicat.

Distribuție excelentă în “Mercy”

Filmul de pe Netflix “Mercy” a primit recenzii mixte de la critici, cu un rating de 4.6 pe IMDb, și a fost remarcat pentru performanțele actorilor și pentru secvențele de acțiune bine executate. Deși filmul a fost criticat pentru unele aspecte ale scenariului și pentru predictibilitatea sa, a fost lăudat pentru abordarea sa asupra genului thriller și pentru modul în care a prezentat o protagonistă feminină puternică într-un rol tipic masculin.

Cu un buget de producție de 5 milioane de dolari, “Mercy” reprezintă o adăugare interesantă la genul de acțiune și thriller, oferind o experiență de vizionare intensă și plină de suspans pentru abonații Netflix. Filmul este disponibil pentru streaming pe platforma Netflix, permițând fanilor genului să se bucure de o poveste de acțiune cu o protagonistă neobișnuit de puternică și determinată.

Netflix are o selecție excelentă de filme cu protagoniste puternice care inspiră și impresionează. Iată câteva recomandări:

  • “The Queen’s Gambit” – Această miniserie urmărește viața unei orfane care devine cea mai recunoscută jucătoare de șah din lume.
  • “Enola Holmes” – Un film vesel care descrie povestea surorii adolescente a lui Sherlock și Mycroft Holmes, care pornește într-o misiune pentru a-și găsi mama.
  • “GLOW” – O serie despre un grup de femei care formează o echipă de lupte libere în anii ’80, demonstrând putere și determinare.
  • “Self Made” – Inspirat de viața lui Madam C.J. Walker, acest serial urmărește povestea primei femei afro-americane care a devenit milionară prin propriile eforturi.
  • “Dear White People” – O serie care explorează problemele rasiale dintr-o universitate americană, având o protagonistă feminină puternică.
  • “Parks and Recreation” – Un sitcom despre o funcționară publică ambițioasă și dedicată, care încearcă să facă schimbări pozitive în orașul său.

Aceste titluri sunt doar o parte din varietatea de opțiuni disponibile pe Netflix, care prezintă femei puternice și independente în roluri centrale.