06 iun. 2024 | 14:00

Digi RCS-RDS înjumătățește facturile pentru toți abonații din România

ACTUALITATE
Digi RCS-RDS înjumătățește facturile pentru toți abonații din România

Digi, liderul pieței de telecomunicații din România, aduce o veste excelentă pentru toți abonații săi. Iată ce trebuie să știi dacă ai abonament.

Compania anunță o campanie promoțională prin care facturile vor fi reduse la jumătate. Această ofertă face parte dintr-o strategie de fidelizare a clienților și atragere de noi abonați.

Campania „Roaming prietenos”

În perioada 27 mai – 18 august, Digi desfășoară campania „Roaming prietenos”, care oferă o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar, timp de până la 8 luni, pentru clienții care își portează numărul de telefon în rețeaua mobilă Digi. Oferta este valabilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți, persoane fizice, care vor beneficia astfel de tarife reduse în timpul vacanțelor de vară.

Pe lângă reducerea generală de 50%, Digi RCS-RDS anunță și tarife speciale pentru portarea în rețeaua mobilă, valabile atât pentru utilizatorii de servicii prepaid, cât și postpaid. Astfel, clienții care aleg să porteze unul sau mai multe numere de telefon în rețeaua Digi pot beneficia de următoarele oferte:

  • 2,5 euro/lună timp de 4 luni pentru un număr de telefon portat;
  • 2 euro/lună pentru o perioadă de 6 luni pentru două numere de telefon transferate;
  • 1,75 euro/lună pe o durată de 8 luni pentru trei numere mutate în rețeaua mobilă Digi;
  • 1,5 euro/lună timp de 8 luni pentru 4 sau 5 numere de telefon portate.

Avantajele abonamentului nelimitat

Abonamentul Nelimitat de la Digi vine cu multiple avantaje care îl fac extrem de atractiv pentru utilizatori. Printre beneficiile incluse se numără:

  • Minute nelimitate de roaming în state membre SEE (țări din UE, Islanda, Liechtenstein, Norvegia);
  • Trafic inclus de date roaming de până la 5,5 GB în state membre SEE;
  • Trafic de internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă din România;
  • SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi și 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE.

Opțiuni suplimentare și achiziții în rate

Clienții Digi au posibilitatea să opteze fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă, fie pentru achiziționarea telefonului dorit în 24 de rate, cu avans 0. Aceasta din urmă opțiune este disponibilă doar pentru clienții care dețin minimum un serviciu fix Digi. Promoția se adresează tuturor utilizatorilor și este valabilă exclusiv pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Cu această nouă ofertă, Digi RCS-RDS continuă să își consolideze poziția de lider pe piața de telecomunicații din România, oferind clienților săi tarife competitive și avantaje considerabile. Campania „Roaming prietenos” și reducerea de 50% la abonamentele de telefonie mobilă vin în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor, asigurându-le o experiență de neuitat în timpul vacanțelor de vară.