08 mart. 2024 | 11:58

Darren Cahill i-a transmis un mesaj în română Simonei Halep după ce a anunțat că revine pe teren. Cele două cuvinte folosite

SPORT
Darren Cahill i-a transmis un mesaj în română Simonei Halep după ce a anunțat că revine pe teren. Cele două cuvinte folosite
Simona Halep și Darren Cahill. Foto: Profimedia

Simona Halep a obținut la TAS reducerea suspendării pentru dopaj de la patru ani la nouă luni. După aflarea verdictului, sportiva s-a întors în țară și a anunțat că revine în circuitul WTA. Fostul său antrenor, Darren Cahill, i-a transmis un mesaj surpriză de două cuvinte. Ce a spus acesta.

Mesajul surpriză al lui Darren Cahill pentru Simona Halep

Suspendarea Simonei Halep pentru dopaj a expirat în iulie 2023, în urma deciziei TAS și se poate întoarce în circuit. Fostul lider mondial nu a mai jucat de un an și jumătate și a fost ștearsă din clasamentul mondial, dar a anunțat că va reveni pe teren la Miami Open, turneu care are loc între 19 și 31 martie.

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a reacționat imediat după ce a aflat că sportiva s-a decis să dea curs invitației organizatorilor turneului de la Miami. El i-a transmis un mesaj în limba română, de doar două cuvinte. ”Haide Simo!”, a scris australianul pe Instagram, la postarea prin care românca anunța că va juca în SUA.

Competiția din Florida pune la bătaie în 2024 premii în valoare de 8.995.555 dolari. Mai importante sunt punctele pentru Simona Halep. Simpla prezență pe tabloul principal îi va aduce 10 puncte.

Darren Cahill i-a transmis un mesaj în română Simona Halep după ce a anunțat că revine pe teren. Cele două cuvinte folosite

Simona Halep.

Simona Halep caută antrenor

Însă, înainte de orice, Simona Halep are nevoie de un nou staff. Sportiva a lăsat de înțeles că nu nu exclude o nouă colaborare cu Darren Cahill, antrenorul alături de care a ajuns lider mondial.

În momentul acesta nu am o echipă, dar am câteva zile la dispoziţie să formez o echipă aşa cum îmi doresc eu. Dar nu va fi uşor. O să o iau pas cu pas şi o să văd cât de bine pot să fac lucrurile.

Vezi și: Simona Halep nu se aștepta la așa ceva. Trădată chiar din România: ”Cel mai mare șoc din viața mea”

Bineînţeles că au fost colaborări foarte bune şi cu antrenorii români, dar pentru mine colaborarea cu Darren a fost specială şi am făcut cele mai bune rezultate. Nimic nu este exclus, o să mă gândesc bine şi o să aleg”, a spus Simona Halep la revenirea în România.

Dubla câștigotoare de Grand Slam a mărturist că antrenorul australian este cel care o ajută în procesul de revenire.

Suspendarea Simonei Halep a expirat la data de 6 iulie 3023, dar până la decizia TAS nu a putut juca tenis. Românca cere ca ea să reintre în circuit, dar cu zero puncte, ci de la poziția pe care ar fi avut-o în vara trecută.

Pentru mine este acum un nou început. Nu mai am niciun punct în clasament, ceea ce e foarte trist pentru că decizia a fost până în iulie anul trecut.

Vezi și: Documentul semnat de Patrick Mouratoglou și ignorat de tribunalul de la Londra. Simona Halep a dezvăluit tot

Cred că eram locul 54. O să văd ce pot să fac să recuperez clasamentul, dacă se va putea”, a spus Simona Halep.

  • La momentul suspendării, în octombrie 2022, Simona Halep ocupa locul 9 mondial.
  • Ultimul meci oficial al Simonei Halep a fost pe 29 august 2022, în runda inaugurală de la US Open, contra Dariei Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6.
Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele